Fodbold, Forside, Generelt

HIK og Skovshoved skal til det igen. Fredag kl. 19.00 spilles ”Kampen om Kommunen” i Gentofte Sportspark.

KØB BILLET HER

For blot 10 dage siden vandt Skovshoved en spændende og til tider velspillet pokalkamp samme sted efter 0-0, forlænget spilletid og straffespark. Det var en kamp, der blev vist på direkte TV, og den var beviset for, at selv om det var en kamp med to 2. divisionshold, så var TV-underholdningen i top i en kamp med akkurat lige så meget drama og intensitet som de bedste kampe i Superligaen.

Sådan et tæt derby får vi igen fredag aften kl. 19.00.

Skovshoved gik videre i Sydbank Pokalen, og vi kunne slikke sårene og forberede os på en udekamp i Roskilde og så – naturligvis – til dette derby. Både HIK og Skovshoved spillede 1-1 i sidste weekends kampe i 2. Division. Skovshoved fik scoret for første gang i tre kampe og fik en uafgjort på hjemmebane mod FA 2000, og HIK smed en 1-0 føring væk mod Roskilde KFUM, da holdet var ukoncentreret i nogle sekunder efter målet – og begik straffe. Det var i en kamp, hvor Kristoffer Wichmann’s mandskab ellers dominerede det meste af tiden og især spillede godt i 2. halvleg.

HIK’s modstander i Gentofte Sportspark har fået samlet en stærk trup i denne sæson, og cheftræner Claus Larsen kan glæde sig over, at holdet med tidligere HIK’ere som Sebastian Elvang og Nicklas Marloth kan vælge at satse på offensiv fodbold. Som i Pokalkampen vil det blive en kamp om midtbanen, og så – naturligvis – et spørgsmål om, hvem der er mest effektiv af de to hold. For 10 dage siden brændte HIK tre friløbere, men en super spillende Skovshoved målmand forhindrede en scoring. Det skulle gerne være anderledes fredag.

Til derbyet har vi inviteret vores børne- og ungdomsspillere, som vi håber får en fest på tribunen bag målet og i pausen, hvor der er lodtrækningspræmier og straffesparkskonkurrence.

På grund af Corona-restriktioner er vi tvunget til at holde antallet af tilskuere nede, men vi er rigtig glade for, at ungdomsspillerne kommer og skaber stemning til en kamp, som både HIK og Skovshoved er interesseret i at videreudvikle til et større derby.

Velmødt i Gentofte Sportspark.

Billetter kan købes på boldbillet.dk her. 

 

Med venlig hilsen

HIK Fodbold