Forside, Håndbold

Torsdag aften spillede HIKs damer hjemme i en velbesøgt Maglegårdshal mod naboerne fra AB. Damerne lagde sædvanen tro godt fra land med stærkt forsvarsspil og koncentrerede afslutninger. ABs forsvar virkede uforberedte og dårligt organiserede. HIKs damer havde derfor let ved at finde angrebsåbninger og spillet gled ganske ubesværet gennem 1. halvleg. Der var debut i HIK-trøjen til Celina Falck-Jensen efter et kvarters spil i første halvleg. Celina svingede taktstokken på forbilledlig vis efter mere end eet års fravær fra håndbolden på grund af en alvorlig knæskade. Celina har en fortid på Lyngbys 1. divisionshold for år tilbage og det blev til mange gode aktioner i angrebet og forsvaret for Celina i løbet af de ca. 25 spilleminutter Celina fik tildelt.

HIKs dominans var fuldstændig i 1. halvleg med en halvlegsføring på 18 – 8 , hvilket ganske godt illustrerer den seriøsitet, som damerne udviste i 1. halvleg. Der var enkelte risikable og unødvendige lange afleveringer frem af banen i nogle mindre overvejede kontrastød, men ellers var præstationen langt over godkendt.

2. halvleg blev en mere lige affære, hvor AB i kampens sidste kvarter især fik gang i målscoringen med mange scoringer fra ABs venstre back. Vores damer havde fortsat ingen problemer med at spille sig til gode chancer og kombineret med AB forsvarets manglende organisation, var HIKs målmaskine fra alle positioner godt kørende. Derfor sluttede kampen igen med meget sikre sejrscifre 33 – 22 til Damerne. I øvrigt på en aften hvor Amalie Milling og Helena Elver passede deres positioner på det danske u-19 landshold i det nordjyske. Næste kamp for damerne er på udebane mod en anden oprykningsaspirant – BK Ydun – i Frederiksberghallen, onsdag d. 30/11 kl. 18,45 – Deres ”udsendte” kan kun opfordre på det kraftigste til at møde op og støtte damerne i denne vigtige nøglekamp

Flere nyheder

Facebook

Sponsorer