Forside, Generelt, Tennis

Læring som konkurrencesportsudøver og læring i skolen både kan og skal følges ad!

Kom til skolecafé den 3. januar 2019 kl. 15.00 på Øregård Gymnasium. I kan læse mere om skolecaféen her. (link til inviation)

HIK er meget glad for at kunne præsentere vores deltagelse i den nye skolecafë, som er startet op i kommunen (HIK børn fra alle skoler i kommunen er velkomne).  

Skolecaféen er en del af Gentofte Læring, Idræt og Velvære (Gentofte LIV), hvor HIK sammen med andre idrætsforeninger, skoler, gymnasier og andre aktører samarbejder på tværs for at skabe et større fællesskab, bedre trivsel og det bedst mulige lærings- fritidsmiljø.

I Skolecaféen er der mulighed for at træne de ting, som den enkelte elev har mest brug for.

Fokus er på fagene matematik, dansk, fransk og tysk (andre fag kan også klares).  

 Læringshjælperne er meget engagerede og dygtige elever fra Øregård Gymnasium og Gentofte Studenterkursus. Endvidere er der lærere til stede.

Det foregår på Øregård Gymnasium i Innovationshuset hver torsdag fra kl. 15.00 – 16.30.

Der er drikkelse, frugt og kage.

Næste gang er torsdag den 3. januar 2018 kl. 15.00.

Vi håber meget på, at dette helt gratis initiativ bliver en kæmpe succes og vil være taknemmelige for idrætsforældrene i HIK’s opbakning til det.  

 

Spørgsmål til projektet kan stilles til:

Vicerektor på Øregård Gymnasium Birgitte Hansen, Bg@orgd.dk, tlf. 30 38 38 22, eller Martin Dahl, Martin.dahl@email.dk fra HIK og Gentofte LIV; tlf. 22 22 01 29 eller HIK´s Formand Søren Smedegaard, mail: ssm@smedegaard.dk