Forside, Generelt, Tennis

ALL GIRLS 2019 UDE

Tak fordi du tager dig tid til at læse nedenstående, før du tilmelder dig. 😊

Igen i år spiller All Girls ude hver mandag fra kl. 17.30 på bane 10 – 14.

Du tilmelder dig på forhånd de mandage, du gerne vil spille. Noter også ønskedatoerne i din egen kalender. Vi har plads til 40 spillere pr. gang, så det kan ikke undgås, at du kommer til at sidder over ind imellem.

Tjek din kalender, før du tilmelder dig. Bliver det alligevel nødvendigt at indkalde en reserve, så sørg altid for en reserve på dit eget niveau. Kontakt reservespillerne i følgende rækkefølge: Ufrivillige reserver – Frivillige reserver – Spillere, der spiller på det modsatte tidspunkt.

Spilleplanen bliver mailet ud senest i løbet af weekenden før og ofte for flere mandage ad gangen. Modtager du ikke en plan, er det vigtigt at du reagerer, men først søndag aften 😊

Tilmelding sker via Doodle. Skriv venligst alle de 6 oplysninger vi beder om, skriv dem i korrekt rækkefølge og sidst men ikke mindst – skriv dem med komma i mellem alle 6 –  så bliver arrangøren glad.

Altså 6 oplysninger og 5 kommaer. Tæl lige efter at det hele er der før du forlader Doodlen – og husk selvfølgelig at sætte kryds i dine ønskedatoer. Oplysningerne er:

Fornavn, Efternavn, Medlemsnummer, Mobilnummer, E-mail, Niveau

Særlige ønsker mht. til spilletid kan desværre ikke imødekommes, da det sætter for mange begrænsninger, når der sættes kampe.

Du kan vælge imellem fire niveauer AA, AB, BB, BC hvor AA er de bedste spillere.

Jo mere realistisk du er ved bedømmelse af eget niveau, des sjovere kampe for alle. 😊

Der spilles All Girls følgende mandage: 6.5., 13.5., 20.5.,27.5. inkl. spisning, 3.6., 17.6., 24.6.,5.8.,12.8., 26.8., 2.9 og 9.9. inkl. spisning.

Den 10.6. er sprunget over grundet Pinsen og Klubmesterskabet løber fra 16.8. til 24.8. så derfor heller ingen All Girls den 19.8.

På datoerne markeret med fed, er der fællesspisning i restauranten ca. kl. 20.00.

Disse to spilledatoer er forbeholdt dem, der ønsker at deltage i spisningen.

Spiller du disse dage, er du derfor automatisk tilmeldt spisning og dermed forpligtet til at betale.

Afbud til spisning er desværre ikke muligt, så lad være med at melde til disse dage, hvis du ikke vil spise med. Noter også i din kalender, hvornår der er spisning. Vi forsøger at få ekstra baner disse to datoer, så vi forhåbentlig kan få plads til alle.

I tilfælde af regnvejr spiller vi så vidt muligt inde – der afregnes 40 kr. pr. time pr. spiller (to timer koster altså 80 kr. også selvom du spiller som reserve). Kom i god tid og medbring lige penge – der afregnes, inden vi går i gang. Den, der indkasserer, vil også gerne selv på banen til tiden.

For tilmelding følg dette link:https://doodle.com/poll/ndp84m4rxgk383e5

Virker linket ikke, kan du kopiere det ind i din browser.

Tilmeldingsfristen onsdag den 24.04.19 kl. 12.00.

Herefter er tilmelding kun mulig for nye medlemmer – efter aftale.

Det var alt for denne gang.J

Venlig hilsen

Seniorudvalget

Nina Rye

nr@ninarye.dk