Forside, Generelt, Tennis

Fredag den 2.11. mødtes 25 af HIK’s junior spillere på tværs af aldersgrupper til Halloween tennis-turnering på indenddørsbanerne på Hartmannsvej. I dagens anledning var foyéen og banerne pyntet i orange, sorte og hvide farver, fra græskar, edderkopper, spindelvæv, masker og alternativt tennisudstyr, som sammen med de mange spillere og forældre satte en god stemning for tennisspillet.

Turneringsformatet som blev afprøvet ved Halloween-Turneringen, var en konkurrenceform, hvor hver spiller optjente partisejr-point, ved afvikling af doublekampe på tid. Efter hver runde på 15 minutter blev double-makkerskaberne ændret ved lodtrækning, så alle spillere fik afprøvet at spille med 4-5 makkere.

Spillerne havde en rigtig tennis-hyggelig aften sammen på de pyntede baner, som det fremgår af billederne nederst, og alle deltagere i turneringen fik et gavekort doneret af Z & Match. Caroline D. Lindahl og Carl B. Muff løb med sejren som de mest vindende deltagere, da resultatet efter en god tennisaften blev opgjort.