Fodbold, Forside

HIK har valgt at skrive lidt længere kontrakter med tre af klubbens lovende, unge spillere. Topscorer, Andreas Smed (artikelfoto), forsvars krumtappen, Ahmed Iljazovski- og den nye højre back, Lasse Pedersen, har alle fået kontrakter, der strækker sig ind i 2018. 

Potentiale til noget større

Fælles for alle tre spillere er at sportschef, Christian Larsen, mener der ligger et uforløst potentiale. Et potentiale, der kan føre dem til et højere niveau. Han udtaler om de tre:

”Ahmed har taget os med storm. Vi har jo haft ham i klubben en del år og han har nået at være anfører på både U17 og U19. Vi sendte ham til Herlev IF i Danmarksserien i vinters for at give ham noget seniorerfaring, selvom han stadig havde U19-alder og hentede ham så tilbage igen i sommers.
Han har et højt niveau allerede nu og et endnu større potentiale, som vi håber at vi kan hjælpe ham med at forløse”.

”Lasse Pedersen kendte til vores interesse i sommers og valgte at kaste sig ud i et skifte til HIK efter mange år i Silkeborgs talentafdeling. Lasse har absolut ikke skuffet, han er målrettet, ambitiøs og samtidig ydmyg. Han er en moderne offensiv back, som allerede nu har spillet flere kampe fra start i 2. Division for HIK. Han belønnes med en længere kontrakt og så har vi startet arbejdet med at styrke hans spidskompetencer, som kan gøre at Lasse kan spille på et endnu højere niveau”.

”Andreas Smed slog allerede til på HIKs 1. Hold som U19-spiller, hvor han lavede 6 mål i 2. Division på en halvsæson. I sidste sæson var han lejet ud til FC København, hvor han spillede på U19-holdet. Vi var spændte på Andreas da han vendte tilbage, og vi er begejstrede for at det er den samme altid hårdtarbejdende og målscorende angriber vi har fået hjem igen. Vi forlænger derfor allerede nu kontrakten, så Andreas kan koncentrere sig om sin fortsatte udvikling. Han er den angriber man ikke ser så ofte mere, som er de rigtige steder og ikke kan holdes fra chancer”

Ahmed Iljazovski og Lasse Pedersen har begge fået kontrakter til udgangen af 2018, mens Andreas Smed har skrevet under på en aftale, der er gældende til sommeren 2018.