Fodbold, Forside

Det internationale kids brand, LEGO® Wear by KABOOKI, er ny sponsor i HIK Fodbold. Aftalen indebærer medlemskab af erhvervsnetværket, HIK Erhvervsklub samt eksponering på 1. senior spillerne, Carl Lange og Gustav Therkildsens trøjer.

Sølvbryllup sammen med LEGO® koncernen

LEGO® Wear blev grundlagt for præcis 25 år siden (samtidig med selskabet bag, som hedder KABOOKI) og var en af de første eksterne licenspartnere til LEGO® koncernen. LEGO®koncernen og LEGO® Wear har netop fejret 25 års ægteskab samt indgået ny fremtidig licensaftale sammen. LEGO® Wear er hjemmehørende i Herning og har indtil nu primært solgt børnetøj i Europa. Men med den nye licensaftale, som er global, åbner virksomheden nu op for spændende eventyr på nye markeder.

Mere end bare børnetøj

Mangeårig HIK’er, Christopher Silcowitz, søn af HIK’s andet æresmedlem, Jørgen Silcowitz, står bag virksomheden som 100% ejer og CEO. Han ser dog samarbejdet som meget mere end blot et filantropisk sponsorat:

”LEGO® Wear er og skal være quality driven frem for at være character driven. Og så handler det om vores play-promise; altså at børnene populært sagt kan lege 5-10% bedre i vores tøj end i konkurrenternes tøj. Vi opfordrer til leg og udeliv og til at lade børnene tage initiativ, skabe og tage ansvar. Alle de værdier går så fint i tråd med sportsverdenen, herunder specielt holdsports-verdenen. At HIK så i tilgift har B-licens og således har et naturligt fokus på de yngre spillere, og på at få dem klædt på og dygtiggjort til videre færd, passer perfekt med vores værdier”.

Stærk medspiller

HIK Fodbold har siden efteråret 2016 arbejdet målrettet på at få integreret forskellige typer af virksomheder i HIK Erhvervsklub. Interessen er gradvist forøget, og derfor er det ifølge daglig leder, Thomas Kristensen, en vigtig del af erhvervsklubbens DNA – også at få integreret virksomheder med en international profil.

 ”Vi er enormt stolte over, at KABOOKI ønsker at være en del af HIK Erhvervsklub. Foruden at bidrage til et endnu stærkere netværk til gavn for HIK Fodbold, kan KABOOKI helt sikkert bidrage med interessante vinkler på emner som internationalisering og branding – til gavn for erhvervsklubbens øvrige medlemmer”.

 Læs mere om LEGO Wear her: www.legowear.dk