Fodbold, Forside

1. senior spillede sidste lørdag sæsonens sidste kamp på udebane hos BK Frem, ligesom de fleste andre HIK-hold har spillet færdigt for dette efterår. U17 og U19 mangler dog fortsat en særdeles vigtig kamp, når de lørdag tørner sammen med B93 i et dobbeltopgør på Maglen. 

Artikelfoto: Sejrs selfie med U17, efter den første sejr over AC Horsens. 

“Herbstmeister”
I Tyskland kalder de det Herbstmeister eller Wintermeister. Prestigen i at ligge nummer 1 over en lang vinterpause, kan ikke underkendes- specielt ikke når man er debuterende i rækken.
Det er tilfældet for HIKs U17-hold, som i morgen står over for en direkte duel mod 2. pladsen i rækken- B93, der kun er to point efter.
Efter et forrygende efterår, hvor holdet er ubesejrede efter 11 kampe, vil det være kronen på værket at slutte af med et godt resultat mod naboerne og B-licens kollegaerne fra Svanemøllen.

Der bliver fløjtet op kl 11 på Maglen.

Ubesejret stime
U19 tilkæmpede sig et enkelt point i sidste runde på en umulig bane i Herfølge. Sammenholdt med at være ubesejret i fem kampe i streg betyder det, at holdet nu kun har to point til 1. pladsen, som FC Roskilde har sat sig på.

Det har været et efterår med op- og nedture, men absolut med pil op i slutningen. Med et godt resultat mod B93 lørdag kan drengene og trænerteamet gå veltilfredse på vinterpause. Kampen er i øvrigt cheftræner, Thomas Thinggaards sidste i spidsen. Han har som bekendt fået en ungdomslandstræner rolle på fuld tid på Færøerne i det nye år.

Der er kampstart på Maglen kl 13.00- umiddelbart efter U17’s kamp.