Generelt, Tennis

Motionisttræning for klubbens seniorer

ude maj – juni 2018

Denne gang er der også rene begynderhold

Uendelig kort tilmeldingsfrist – sorry😉

HIK tilbyder endnu engang en god og alsidig træning til klubbens seniormedlemmer. Træningen vil være målrettet de spillere der er tilmeldt det pågældende hold – spillernes niveau er ikke nødvendigvis det samme – og ja det kan de rutinerede trænere godt styre J
Tanken med forløbet er at lave en sjov, inspirerende og lærerig træning, hvor vi også får pulsen op.

Træningen er baseret på de nyeste trænings principper og fokuserer på de fundamentale slag som forhånd, baghånd, flugtninger, serv og på generelt spil.

 

Træningsforløbet

Michael Tauson står for træningen sammen med nogle af klubbens trænere: Christian, Mads, Thomas og Charlotte (sidstnævnte tager sig af begynderne)

Der er 4 spillere og 1 træner på hvert hold og der trænes en time pr. gang.

Du tilmelder dig for perioden 14. 5. 18 til 29. 6. 18. 

I ”Never2late” træningen vil der blive individuel instruktion, hvor vi tager udgangspunkt i hver enkelt spillers niveau og fysiske forudsætninger. I forløbet introduceres spillerne til de grundlæggende taktiske og tekniske færdigheder i tennissporten. Desuden vil spillerne få indsigt i kampspil.

Man kan vælge imellem nedenstående hold – tallet angiver hvor mange baner der udbydes

*) betyder at et af de to hold er begynderhold

 

Baner 0730-0830 0830-0930 0930-1030 1030-1130 0800-0900 0900-1000 1300-1400
Mandag 1 1
Tirsdag 2 2 2 2 *)
Onsdag 2 2 *) 1 1
Torsdag 2 *) 2 1 1 2 *)
Fredag 2 2

 

Never2Late

Motionisttræning for klubbens seniorer

ude maj – juni 2018

Denne gang er der også rene begynderhold😉fortsat…

Tilmelding og betaling online via HIK’s hjemmeside i banebookingsystemet under “Holdoversigt – Tilmeldinger”. Hvert hold er der beskrevet med ugedag og tidspunkt. Det fremgår desuden, når der er tale om et begynderhold.

Tilmeldingsfrist mandag den 7.5. kl. 08.00, men som sagt fyldes holdene efter princippet først til mølle, så skynd jer, så I er sikre på at få plads.

Prisen pr. deltager pr. hold

Det koster 725 kr. pr hold man melder sig til (600 kr. for mandage og tirsdage, da vi hverken spiller Pinse Mandag eller Grundlovsdag). Tilmelding er bindende.

I tilfælde af regn spiller vi inde, i det omfang der er ledige baner.

 

Holdene er beskrevet med en ugedag og et tidspunkt. Som udgangspunkt er der tale om tildeling af pladser efter først til mølle princippet, og man kan i princippet også tilmelde sig mere en et hold. Vi tænker dog, at efterspørgslen måske fortsat vil være større end udbuddet, og i så fald vil vi fordele tiderne ligeligt imellem de tilmeldte, så flest muligt får glæde af tilbuddet og flest mulige hold kommer op og stå. Er der ikke nok tilmeldinger til et hold, bliver man om muligt tilbudt et alternativt hold. Ikke fyldte hold aflyses.

Som nævnt kan holdene være sammensat af spillere på forskellige niveauer, da princippet for tilmelding er først til mølle, men sæt alligevel kryds i niveau A, B eller C hvor A er de mest øvede spillere, så vi kan sammensætte så lige så muligt, hvis der er flere baner på samme tid.

Rigtig god fornøjelse.

Venlig hilsen Seniorudvalget

Nina Rye