Generelt, Tennis

Organisationsændringer i HIK tennis

1. Maj omorganiserer vi i HIK tennis således, at der fremover vil være 2 sportschefer, en juniorsportschef og en seniorsportschef, som begge refererer direkte til tennisudvalget.

Juniorsportschefen får ansvar for tennismedlemmer under 18 år og hermed for tennisskolen, fit&fun og juniortræningen.

Seniorsportschefen får ansvar for alle tennismedlemmer fra 18år og op herunder seniorbredden, senioreliten og ungseniorene.

Michael Tauson bliver ny seniorsportschef og Steen Dannisgaard, som pt har en tidsbegrænset stilling i HIK tennis, er konstitueret som juniorsportschef indtil en ny juniorsportschef er ansat. Dette forventes senere på året.

Den nye organisation skal sikre et større fokus på alle medlemsgrupper i HIK Tennis for at sikre >HIK 4 Life<. Så udbuddet af specielt seniorarrangementer til glæde for alt fra ungseniorer til veteraner forventes boostet. Vi har set en enorm interesse for Never2Late træning, tennisrejser mm og det vil vi i HIK tennis gerne understøtte og udbygge. Herudover, vil der med en sportschef fokuseret alene på juniorerne også kunne sikres endnu bedre træning til juniorbredde og elite. Tanken her er specielt at udbyde et mere integreret træningstilbud hvor silodannelse undgås og sportslig udvikling på alle niveauer sikres.

Det er således et ambitiøst setup, der skal række ud til alle medlemmer i HIK tennis og sikre glæde og sportslig succes på banerne.

/Inger Kroon, Tennisformand