Forside, Generelt, Tennis

Seniorudvalget inviterer hermed til Klubmesterskaber for klubbens seniorer og ung-seniorer. Turneringen afvikles i perioden torsdag den 15.august til lørdag den 24. august 2019

Grundet ekstra holdkampe på anlægget i weekenden skyder vi i år KM i gang torsdag den 15.8.kl 17.00, så vi kan få afviklet en del kampe allerede torsdag og fredag, men der vil også være kampe både lørdag og søndag – det er altså vigtigt at man er fri til at spille disse dage.

I har mulighed for at angive en og kun en dag – fra mandag 19.8. til torsdag 22.8, hvor I selv eller jeres doublemakker ikke kan spille – forudsat at dette sker ved tilmeldingen. Husk blandt andet at notere, hvis I spiller holdkamp. Vi kan desværre ikke tage hensyn til datoer, der ikke er afgivet ved tilmeldingen, og det er desværre ikke muligt at angive 15.8. til 18.8. som dage hvor man ikke kan spille.

Der er åbent for deltagelse i Single, Double og Mix-double på niveauerne A og B/C.

Finalerne vil blive afviklet fredag den 23. august (og enkelte om nødvendigt lørdag den 24. august).

Klubmesterskabsmiddagen afholdes på hovedfinaledagen fredag den 23.8. kl. 20.00 efter præmieoverrækkelsen.

Rækkerne er åbne for alle klubbens aktive seniormedlemmer og for ung-seniorerne, men desværre ikke for juniorerne – heller ikke i doublekonstellationer med seniorer.

Kampene sættes i gang fra kl.17 på hverdage og fra kl. 9 til kl.18 i weekenden.

Tilmelding sker som følger:

Log på som når du skal booke bane. Klik på Tennisarrangementer under Menu i øverste bjælke og klik på de ønskede rækker, udfyld og betal en række ad gangen. Sidste tilmeldingsfrist: Lørdag den 10. august 2019 kl. 12.00, men tilmeld dig gerne med det samme. Husk at din medspiller skal tilmelde sig og betale separat – hvis du har medspillers medlemsnummer og adgangskode kan du gøre det for vedkommende. Det er samme sted du tilmelder dig middagen (alene eller med ledsager)

Pris: Single 140 kr., Double 100 kr. pr person,Middag 300 kr. pr. person

 Lodtrækningen og spilleplanerne for torsdag den 15.8. lægges på hjemmesiden i løbet af onsdag den 14. august.

I tilfælde af regn afvikles kampene så vidt muligt inde, så mød altid op som programsat.

Venlig hilsen Inger og Nina