Forside, Generelt, Tennis

Der var dækket op til den store fejring den 27. Juni i Restauranten på Hartmannsvej, da en af Hellerup Idræts Klubs store personligheder skulle fejres.

HIK’s mangeårige formand Søren Smedegaard fyldte 70 år, og i den anledning havde klubben arrangeret en reception, hvor klubbens medlemmer og venner var inviteret.

Begivenheden var da også en populær en af slagsen, hvor der var mødt mere en 90 mennesker op for at fejre HIK’s formand – blandt andre Gentoftes borgmester Hans Toft.

HIK’s direktør Thomas Nielsen og klubbens tennisformand Inger Birgitte Kroon startede med at holde tale for formanden, hvorefter Søren Smedegaard selv tog ordet og takkede de mange fremmødte.
Da jeg sagde ja til dette hverv for mange år siden, sagde jeg, at det kun skulle vare et års tid, da jeg ikke troede, at jeg havde tid. Men 30 år efter står jeg her stadig. Det siger meget om, hvor godt jeg trives i HIK, for det er et fantastisk sted, sagde HIK-formanden i sin tale.
Efter de formelle taler kunne de mange fremmødte fortsætte med at fejre Søren Smedegaard over en bid mad og et glas vin.