Fodbold, Forside, Generelt

Lørdag d. 6. april var HIK Fodbolds store dag i MENY Rotunden. 10% af omsætningen på dagen var efter aftale øremærket HIK Fodbolds ungdomsarbejde. Det resulterede i, at Per Frimann fra Fodboldudvalget forleden fik overrakt den glædelige nyhed – og en flot check – på godt og vel 50.000 kr. 

En del af et stærkt samarbejde

Aftalen er en del af et længerevarende, stærkt samarbejde mellem HIK Fodbold og MENY Rotunden, som tidligere har været med til at bakke op om bl.a. HIKs fodboldskoler, afslutninger og stævner. Et samarbejde, der glæder HIK Fodbolds formand, Kim Meurs-Gerken:

”MENY Rotunden har de seneste år vist stor velvilje for at bakke op om det frivillige arbejde, der er med til at gøre HIK til at trygt og godt sted at være for tusindvis af børn. Det er vi enormt glade for, fordi det giver nogle muligheder for at gøre hverdagen endnu bedre for klubbens medlemmer”, fortæller formanden.

Foruden donationen havde HIK Fodbold også opsat en tombola på dagen. Et initiativ, der indbragte omkring 7.000 kr. yderligere. Tak til de mange sponsorer, der var med til at bakke op om tombolaen med flotte præmier, og til HIK Fodbolds ungdomsspillere og forældre, der hjalp til på dagen.

Pengene skal gå til, at HIK Fodbold fortsat kan tilbyde et solidt, udviklende og sjovt miljø for vores børne- og ungdomsspillere.