Fodbold

Realiteterne er skarpt ridset op: der skal tre point på kontoen, når Marienlyst lørdag gæster Gentofte stadion i Kanalsport Divisionens oprykningsspil, hvis HIK skal hægte sig på det brede midterfelt, der kæmper om den sidste af de tre oprykningspladser.

To i udbrud

Nederlaget 2. pinsedag til Fremad Amager var nemlig ikke kun skelsættende for HIK- Fremad Amager fik også slået et hul ned til forfølgergruppen, som nu er fem point efter og hele ni point efter førerholdet, AB.
Det lader dog ikke til, at nogen af de andre hold i det enormt tætte midterfelt, for alvor har sat sig på pladsen som første udfordrer. Det betyder, at der fortsat kun er fire point op til den oprykningsgivende tredjeplads for HIK.

Nat og dag på Fyn

Marienlyst har været et spøjst bekendtskab i oprykningsspillet. De har undervejs fået læsterlige klø af flere af de andre tophold, og tabte også i 1. runde mod HIK med hele 5-1 på eget græs. Ind imellem har de dog bidt fra sig, som fx i forrige runde, hvor de bankede Thisted med 3-0 på udebane.
Det dækker dog ikke over, at de står tilbage med 16 point efter oprykningsspillets 11 første runder og er- udover pointstraffede Middelfart- rækkens bundhold.

Nicklas Granzow er ude for HIK med karantæne, mens Aske Lundsgaard Sørensen må sidde ude for gæsterne.

Der er kampstart på Gentofte stadion kl 15.00. Som altid er der gratis adgang for HIK-medlemmer under 18 år.

God kamp!