Fodbold, Forside

Målfest på Gentofte Stadion 2. Påskedag. 

HIK tog i mandags imod Aarhus Fremad på et solbeskinnet Gentofte Stadion.

Kampen, som var mellem puljens tophold, gav tilskuerne en sand målfest med flotte scoringer.

Efter en hektisk start på kampen, hvor det bølger frem og tilbage, kommer HIK foran på mål af Christian Møller. Et hjørnespark bliver ikke clearet ordentligt i feltet, og der bliver braget på kassen. 1-0 til HIK.

Få minutter senere. Flot opspil på højresiden fører til et indlæg der, nærmest trukket på en snor, ender i hovedet på Andreas Smed, der bringer HIK foran 2-0.

HIK holder fast og fortsætter presset mod gæsternes felt. Andreas Smed får en bold i dybden, og udfordrer Aarhus Fremad’s Andreas Damgaard. Smed bliver stoppet på ulovlig vis, og vi får kampens første gule kort.

Aarhus Fremad kommer lidt længere frem på banen efter HIK’s 2-0 føring, men formår ikke at opsætte de helt store chancer.

Kort inden pausen går det igen galt i Aarhus Fremad’s bagkæde. HIK presser højt mens Aarhus spiller bolden rundt i egen kæde. Andreas Smed opsnapper bolden på en fejlpasning, og laver assist til Martin Andersen der sikkert sender den i nettet til 3-0.

Pause på Gentofte Stadion, hvor HIK kan være tilfredse med en flot føring på 3-0.

Kort inde i 2. halvleg får Rasmus Johansson et hurtigt gult kort for at stoppe en modspiller.

Selvom HIK er foran 3-0, er det alligevel hjemmeholdet der kommer frem til de største muligheder. Aarhus Fremad har svært ved at bryde igennem.

Et presset Aarhus Fremad tillader flot opspil helt nede fra HIK’s egen banehalvdel. Gustav Therkildsen sætter i løb fra venstre side, sætter en mand, og får lavet en assist til Carl Lange der sætter bolden i nettet til 4-0.

Aarhus Fremad giver ikke helt op, og med et kvarter tilbage af kampen, kommer en flot stikning i dybden mod Aarhus Fremad’s nr. 37.  Han bliver alene mod keeperen og får Reduceret til 4-1.

Det er hektiske sidste minutter af kampen. Gustav Therkildsen finder indskiftede Jonathan “Lålå” Nielsen, der med et indløb i feltet sætter bolden i kassen med en kølig inderside -5-1 tilHIK.

Sidste men ikke mindst. I det 90′ minut kommer der et fantastisk følt spark af Martin Andersen, der langt udefra sætter den øverst i venstre hjørne. Sikke en målfest.

 

Det ender med en overbevisende sejr på 6-1 til HIK, der fastholder 1.pladsen i 2. divisionsens nedrykningsspil.

Næste kamp finder sted på lørdag d. 7 april kl. 15:00, hvor HIK spiller på udebane mod Odder.