Forside, Tennis

Never2Late – Motionstræning for klubbens seniorer
HIK vil gerne tilbyde en god og alsidig træning for klubbens medlemmer. Træningen vil være målrettet let øvede, øvede og meget øvede spillere.
Tanken med forløbet er at lave en sjov, inspirerende og lærerig træning, hvor man også får pulsen op.
Træningen er baseret på de nyeste trænings principper og fokuserer på de fundamentale slag som forhånd, baghånd, flugtninger, serv og på generelt spil.

Træningsforløbet
Michael Tauson står for træningen sammen med klubbens fastansatte trænere.
Der er max. 4 spillere og 1 træner på hvert hold. Du tilmelder dig for perioden 20. februar til 21. april 2017. Vi spiller ikke på helligdage.
Der trænes en time pr. gang.
Indhold og rammer
I ”Never2late” træningen vil der blive individuel instruktion, hvor vi tager udgangspunkt i hver enkelt spillers niveau og fysiske forudsætninger. I forløbet introduceres spillerne til de grundlæggende taktiske og tekniske færdigheder i tennissporten. Desuden vil spillerne få indsigt i kampspil.

Tilmelding og betaling online fra mandag den 30. januar via HIK’s hjemmeside i banebookingsystemet under “Holdoversigt – Tilmeldinger” mandag den. Hvert hold er der beskrevet med ugedag, tidspunkt og pris. Tilmeldingsfrist onsdag den 8.februar kl.12.00 men gerne med det samme Princippet for tilmelding er “først til mølle princippet”, da vi råder over et begrænset antal pladser. Tilmelding er bindende.
Prisen pr. deltager pr. hold
mandage, torsdage eller fredage (8x) kr. 800
tirsdage eller onsdage (9x) kr. 900

Vigtigt – sæt kryds i niveau LET ØVET, ØVET eller MEGET ØVET
Rigtig god fornøjelse.
Venlig hilsen Seniorudvalget

 

TENNIS