Forside, Tennis

Never2Late ude 2017

I forsættelse af vinterens succes vil HIK gerne igen tilbyde en god og alsidig træning for klubbens seniormedlemmer. Træningen vil være målrettet de spillere der er tilmeldt det pågældende hold – spillernes niveau er ikke nødvendigvis det samme – og ja det kan de rutinerede trænere godt styre
Tanken med forløbet er at lave en sjov, inspirerende og lærerig træning, hvor vi også får pulsen op.
Træningen er baseret på de nyeste trænings principper og fokuserer på de fundamentale slag som forhånd, baghånd, flugtninger, serv og på generelt spil.

Træningsforløbet

Michael Tauson står for træningen sammen med nogle af klubbens trænere: Jose, Raben, Christian og Steen

Der er max. 4 spillere og 1 træner på hvert hold. Der trænes en time pr. gang.
Du tilmelder dig for hele perioden 19.juni til 30. juni og 7. august til 15. september. Vi spiller ikke i juli og ikke i første uge af august.

Tilmelding og betaling online via HIK’s hjemmeside i banebookingsystemet under “Holdoversigt – Tilmeldinger”. Hvert hold er der beskrevet med ugedag, tidspunkt og pris.
Tilmeldingsfrist torsdag den 15. juni kl. 14.00, men som sagt fyldes holdene efter princippet først til mølle, så skynd jer så I er sikre på at få plads.

Det koster 600 kr. pr hold man melder sig til. Man kan godt tilmelde sig mere end et hold. Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold, bliver de tilmeldte tilbudt et alternativt hold hvis der er ledige pladser, og ikke fyldte hold aflyses. I tilfælde af regn spiller vi inde i det omfang der er ledige baner.
Som nævnt kan holdene være sammensat af spillere på forskelligt niveau, da princippet for tilmelding er først til mølle, men sæt alligevel kryds i niveau A, B eller C hvor A er de mest øvede spillere, så vi kan sammensætte så lige så muligt, hvis der er flere baner på samme tid.

Rigtig god fornøjelse.
Venlig hilsen Seniorudvalget

 

TENNIS