Fodbold, Forside, Generelt, Håndbold, Tennis

Ny kommunikationsansvarlig i HIK

Som de fleste af jer nok ved, så har HIK gennemgået en meget positiv udvikling de seneste år. Vi har lagt meget arbejde, i at få økonomien og driften helt på plads. Det har krævet et ensrettet fokus på de specifikke områder, hvilket har betydet at andre har måtte vente lidt.

Nu er vi heldigvis nået dertil, hvor der er tid og økonomi til at fokusere på noget andet også – nemlig kommunikation. I den forbindelse har vi valgt at ansatte Sara, som kommunikationsansvarlig.

Sara er uddannet journalist med en baggrund indenfor kommunikation og digitale medier. En stor del af Saras arbejde vil være, i samarbejde med ledelsen og de tre sportsudvalg, at udforme og eksekvere en sammenhængende og funktionel kommunikationsstrategi.

Denne har til formål at lette og overskueliggøre processerne i – og på tværs af afdelingerne. Det nye fokus på kommunikation skal også gøre det til en endnu bedre oplevelse at være en del af HIK. Det skal være nemt at modtage og videregive informationen og det skal sikre kommunikationen i HIK reelt sker. Det vil sige at nyhederne bliver produceret og udgivet hurtigst muligt.

Ydermere vil vi også bruge ressourcer på at skabe et stærkt digital helhedsudtryk, der samler alle de fysiske aktiviteter i et online forum, der med relevant indhold, bidrager til vores medlemmer og sponsorers oplevelser i klubben. Første skridt på denne sti er vores nye hjemmeside, som inden længe vil blive lanceret.

Sara startede i går, og er allerede i fuld gang med at samle trådene. Hun sidder på kontoret i HIK de fleste dage. Så hvis I skal bruge hende, kan hun findes der eller kontaktes på mail: sl@hik.dk eller på telefonnummer: 31217414.