Fodbold, Forside, Generelt, Håndbold, Tennis

HIK ansætter ny driftsleder

Lars Brandt starter i HIK den 1. september som driftsleder, hvor han skal holde styr på klubbens mange anlæg.

 

HIK har ansat Lars Brandt som ny driftsleder, hvor han få ansvar for alle anlæg i klubben.

– Vi har ansat Lars, så vi kan optimere vores driftsresurser på vores mange anlæg, og helt generelt er vores intention at opprioritere driften af vores anlæg. Vi glæder os til, at Lars starter, så vi kan sætte skik på vores anlæg og give det bedste service til vores medlemmer, siger direktør Thomas Nielsen.

Klubbens nye driftsleder har tidligere erfaring som selvstændig vognmand, indkøber og lageransvarlig, inspektør i boldklubben B1903 – og senest som Facility Manager ved Soho Kontorhotel.

Lars Brandt glæder sig til at komme i gang hos HIK og ser frem til at bruge af sin erfaring på klubbens anlæg.

-Med flere års erfaring indenfor facility management, samt et langt liv som aktiv i sportens verden, ser jeg stillingen som arbejdende drifts- og serviceansvarlig som et perfekt match til mig – både personligt og arbejdsmæssigt. Jeg vil sætte en stor ære i, at strukturere en hverdag, som vil være til gavn for klubbens medlemmer, mine kollegaer og jeg selv.

-Som drifts – og serviceansvarlig får klubben en selvstændig medarbejder, der evner at planlægge en arbejdsdag for både mig selv og mine kollegaer. Jeg er god til at træde til hvis der sker forandringer i hverdagen og når deadlines skal overholdes. Yderligere får klubben en medarbejder der har hænderne skruet rigtigt på og samtidig har flair for detaljen, struktur, og koordinering, siger han.

Lars Brandt starter i klubben som driftsleder den 1. september.