Fodbold, Forside

Januar har budt på nye spændende træningspas for U10-U14 drengene. HIK har i samarbejde med større såvel som lokale klubber taget hul på en række træninger, der på sigt skal sikre at både HIK og de unge spillere, opnår deres fulde udviklingspotentiale. 

 

Løft til børnefodbold

Tirsdag den 23. januar blev første TOP-centertræning gennemført i samarbejde med FCK og Lyngby på Gentofte Stadion. TOP-center er et DBU initiativ, der arbejder for at forbedre talentudvikling og træningsmiljø for U10-U12 drengespillere, samt hæve niveauet lokalt i klubben.

Dette foregår gennem fællestræninger, hvor HIK som partnerklub faciliterer mødet mellem unge spillere og tilknyttede trænere fra de forskellige klubber.

Lokalt samarbejde

Dagen forinden løb første regionstræning af stablen i samarbejde med Gentofte kommunes klubber. Initiativet udspringer af forrige års succes, med at samle U13-U14 spillere fra GVI, B1903, Jægersborg Boldklub, Skovshoved IF, Boldklubben Skjold samt HIK, til 14 årlige træningspas.

Regionstræningen giver spillere fra de enkelte klubber mulighed for, at blive matchet med nye fodboldkammerater med samme ambitionsniveau som dem selv.

TOP-centertræningerne afvikles ugentligt, mens regiontræningen afvikles månedligt.