Fodbold, Forside, Generelt

HIK – en fodboldklub for piger og drenge, hvor fællesskab, glæde, udvikling og vilje går hånd i hånd

Kære alle sammen,

Det er med glæde, at vi som en del af vores strategiarbejde nu kan præsentere en ny organisation i HIK fodbold, som skal være med til at skabe et endnu bedre produkt til alle vores børne- og ungdomsmedlemmer.

Vi får både flere hænder og har lavet en bedre organisering af alle de mange arbejdsopgaver, der ligger i at drive en fodboldklub – primært med fokus på, hvad der skal ske på træningsbanen. Med det nye set-up sikrer vi, at vores ansatte kan arbejde tæt sammen og sikre, at vores mål for de forskellige afdelinger gennemføres, så vi opnår en hel klub.

Organisationen vil fremad være som følger:

Allan Hansen, daglig leder og administrativ chef for talentafdelingen.

Jackie Nissen, Head of coaching – sportslig ansvarlig for talentafdelingen, ansvarlig for at udvikle ”Den blå tråd”, ungdomsudviklingstræner for alle trænere samt bindeled fra talentafdelingen til 1. senior.

Glenn Hvidt er ny børneudviklingstræner med fokus på arbejdet på U10-U13. Glenn vil arbejde tæt sammen med Orhan Oyuncu omkring U8-U9 og med Mark Lohse omkring U10-U13 samt med Jackie Nissen for at sikre implementeringen af ”Den blå tråd” i børnefodbolden.

Mads Miland, Pigekoordinator og medansvarlig for trænersammensætning af trænere til pigeafdelingen samt udvikling af ung trænere, implementering af ”Den blå tråd” i pigeafdelingen, ansvarlig for teknikskolen samt HIK’s sommer og vinter camps.

Mark Lohse, breddeansvarlig for aldersgruppen U10-U19, udvikling af ung trænere, one-on-one træning samt sponsormedarbejder.

Orhan Koyuncu, mikro- og breddeansvarlig for aldersgruppen U5-U9, stævneansvarlig samt one-on-one træning.

De ansvarlige trænere vil henover de næste uger sørge for afholdelse af træner- og forældremøder, hvor de nærmere vil fortælle om deres fremtidige opgaver.

Afslutningsvis kan I alle se frem til, at vi i bestyrelsen i løbet af marts vil lancere vores vision og strategi for HIK fodbold 2020-2025.

På snarlig genhør

HIK Fodbold

Kim Meurs-Gerken, formand