Fodbold, Forside, Generelt

HIK Fodbold har fået ny formand, ligesom der er ændret i sammensætningen i Fodboldudvalget. Ny formand er Kim Meurs-Gerken, der i forvejen var en del af udvalget. Det betyder samtidig at Lone Falsig, der har stået i spidsen for HIK Fodbold de seneste seks år, har aflagt sin sidste årsberetning i denne omgang.

Træder ud af bestyrelsen – bliver på banen 

Lone blev valgt til formandsposten i HIK Fodbold i 2013, og har siden da skabt store resultater i fodboldafdelingen af HIK. I 2015 blev HIK Fodbold af DBU København udnævnt til Årets Breddeklub, blandt andet på baggrund af en målrettet, strategisk indsats omkring trænerrekruttering og fastholdelse. Året efter kom så en anerkendelse af det hårde arbejde for at skabe bedre rammer for de særligt talentfulde spillere i klubben, med tildeling af B-licensen – en anerkendelse der betyder, at HIK er at regne blandt de 24 bedste udviklingsmiljøer på drengesiden i Danmark.

Lone er også personligt blevet anerkendt for sit lederskab. I 2016 blev hun tildelt prisen som Årets Idrætsleder i Gentofte Kommune af SIG (Sammenslutningen af Idrætsforeninger i Gentofte), og allerede året efter blev hun af DBU København udnævnt til Årets Fodboldleder.

Det er derfor også en vemodig formand for HIK, der takker Lone for indsatsen:

“Lone er en ildsjæl, som i mange år har lagt hele sit hjerte og sjæl i arbejdet for HIK’s fodboldafdeling. Hun har samtidig været en loyal medspiller over for de andre sportsgrene i HIK. Det er derfor trist for HIK, at Lone stopper som formand. Vi er dog glade for, at hun bliver i klubben, som træner for klubbens yngste fodboldspillere,” udtaler HIK’s formand, Søren Smedegaard.

Lone træder altså ud af Fodboldudvalget, men fortsætter som træner for U4 og U5.

Foruden Lone er også Stuart Wynn trådt ud af Fodboldudvalget. Der skal ligeledes lyde en tak til Stuart, som dog også vil fortsætte sit ihærdige arbejde med blandt andet at arrangere fodboldture i børneafdelingen, hvor Stuarts tre drenge spiller.

Nye ansigter i Fodboldudvalget
HIK Fodbolds nye formand, Kim Meurs-Gerken har to børn i HIK Fodbold, spiller selv i klubben – når benene tillader det – og har indtil nu været formand for pigeafdelingen i HIK Fodbold. De øvrige nye medlemmer i Fodboldudvalget er Thomas Kristensen, der i maj måned stoppede som daglig leder i HIK Fodbold. Desuden Martin Storm, som i de seneste år har været en nøgleperson i genopbygningen af HIK Fodbolds pigeafdeling.
Fodboldudvalget består således af:

Kim Meurs-Gerken, formand
Søren Brøchner-Mortensen, udvalgsmedlem
Per Frimann, udvalgsmedlem
Claus Bjørn Andreasen, udvalgsmedlem
Thomas Wex, udvalgsmedlem
Thomas Kristensen, udvalgsmedlem
Martin Storm, udvalgsmedlem

Foto: DBU København – fra overrækkelsen af prisen som Årets Fodboldleder i DBU København.