Fodbold

Børnehavetræning er et nyt tiltag for børnehavebørn i alderen 4-6 år. Tiltaget er for drenge og piger der gerne vil prøve kræfter med fodbold, med fokus på at have det sjovt. Tilbuddet skal bidrage til at fremme bevægelsesaktiviteten hos børnene, og samtidig give dem mulighed for at samarbejde i en blanding af øvelser og leg.
Legene/øvelserne vil give børnene mulighed for at udvikle sig og lege gennem fodbolden, og samtidig give dem mulighed for at opleve det kammeratskab og sammenhold der kendetegner børnefodbolden. Efter hver træning vil børnehaven få et papir med hjem med titlen ’Hvad har mit barn lavet i HIK’, således at børnene kan vise deres forældre og kammerater hvad de har lavet af sjove ting i HIK.

Børnehavetræningerne vil blive afholdt hver tirsdag i tidsrummet 12:00-13:30, og hver børnehave skal som minimum have 1 voksen med til at overvære træningerne og støtte børnene. Træningerne gennemføres af børneansvarlige Jackie Nissen der, udover 15 års trænererfaring, også er uddannet pædagog.

Tilbuddet henvender sig til børnehaver i området omkring Maglegårdshallen, således at det er nemt at komme til og fra HIK hver tirsdag. For mere information samt tilmelding, kontakt Jackie Nissen på jackienissen1989@gmail.com eller 61 70 45 43.