Fodbold, Forside

1. senior jagtede lørdag de første point på udebane i sæsonen. De forhåbninger regnede væk syd for København, da HIK led det tredje nederlag væk fra Gentofte Stadion i sæsonen.

Artikelfoto: Greve scorer til 1-0. (Foto: sn.dk)

Se kampen her: GREVE-HIK

Første mål vinder
HIK startede kampen i kontrol, med stort overtag på bolden og et par fine, gennemspillede angreb. Som det var tilfældet i de foregående to udekampe i sæsonen, blev det alligevel hjemmeholdet, der kunne bringe sig i spidsen.

Efter 25 min. spil erobrede Greve bolden på banens midte. En fin fremspilning til Rasmus Tangvig splittede HIK-forsvaret ad, og så var bundholdet i spidsen.

Kort inden pausen var HIK meget tæt på udligning. Mathias Mejer slap igennem i venstresiden og leverede et perfekt indlæg på bagerste stolpe. Desværre fandt Greve-keeperen en feberredning frem fra posen, og derfor stod den 1-0 ved pauseteen.

Dårligt fra start
2. halvleg fik en frygtelig start, set med HIK-øjne. Allerede efter to minutters spil blev bolden tabt på banens midte og med det samme spillet dybt på Rasmus Tangvig, der med sit andet mål straffede fejlen prompte.

10 min. efter fik HIK en livline tilbage i kampen. Et voldsomt indgreb fra Greve-keeperen resulterede i et straffespark, som Mathias Olsen sikkert omsatte.

Desværre blev comebacket ikke en realitet. Greve afgjorde kampen efter 80 min. spil på et godt indlæg fra højre side, med sikker eksekvering til følge.

Greve fik scoret én gang yderligere i kampens slutfase, inden Gustav Therkildsen efter fornemt oplæg fra Mathias Andersen fik reduceret til kampens slutresultat 4-2.

Næste opgave er på lørdag, når vi skal bygge videre på den flotte stime på otte hjemmekampe i træk uden nederlag. Dalum IF gæster Gentofte Stadion kl. 13.

U15 weekendens højdepunkt
U19 og U17 var lørdag i Viborg i Divisionerne. Desværre blev det til to klare nederlag mod et par stærke, jyske mandskaber med U-landsholdsspillere.

U15 leverede eneste sejr for talentholdene, da det blev til en 2-1 gevinst mod HB Køge. U14 tabte 0-4 hos KB, mens U13 spilleede 2-2 hjemme mod Ledøje.

Hos pigerne tog U13 en 4-2 sejr hos Hornbæk i U13 Øst, mens U18 slog de evige rivaler fra B1908 med 5-3.