Forside, Generelt, Tennis

Turen går igen i år til Spanien, nemlig til La Manga Club fra tirsdag den 21. april til søndag den 26. april 2020 og er forbeholdt HIK’s medlemmer. JTB Europa hjælper os denne gang med at arrangere turen.

TRÆNINGSLEJR FOR HIKS MOTIONISTER 2020 TENNISANLÆGGET

Det dejlige tennisanlæg ligger i gåafstand fra hotellet Principe Felipe 5* Hotel, hvor vi bor.

I finder nærmere informationer om henholdsvis anlæg og hotel på disse link:

https://lamangaclub.com/en/sports-leisure/tennis-centre-la-manga-club

https://lamangaclub.com/accommodation/príncipe-felipe-5-hotel

 

TRÆNINGSLEJREN

Vi tyvstarter udendørstræningen på grus og laver en masse sjov sammen. Vi forventer, at I er i en rimelig form, så I kan klare tre timers træning dagligt fordelt på 1½ time om formiddagen og 1½ time om eftermiddagen onsdag til lørdag. Søndag trænes der kun formiddag. Evaluering hver aften i baren.

Ved fuld tilslutning på 64 medlemmer træner vi på otte baner, fire på hver bane. Nogle gange træner man på det tidlige – hold andre gange på det sene.

Holdene er sat på forhånd og varierer henover både dagen og ugen, ligesom man træner med forskellige trænere. Trænerne bestemmer suverænt holdsammensætningen.

REJSEINFORMATIONER

Hele gruppen rejser samlet med Norwegian:

Afrejse:                      Tirsdag d. 21. april      kl. 15.30 – 18.50          København – Alicante

Hjemrejse:                  Søndag d. 26. april      kl. 16.45 – 20.00          Alicante – København

Pris per  næse i doubleværelse 9.350 kroner. Pris per næse i enkeltværelse 11.450 kroner. Melder din room-mate afbud, dækker du selv differencen. Prisen dækker direkte fly på økonomiklasse, transfer til/fra hotel, overnatning, fuld forplejning, en drink pr. måltid, swimmingpool, træning, baner og bolde samt adgang til fitness og spa.

Det totale antal værelser samt fordelingen på dobbeltværelser og enkeltværelser er baseret på antallene fra 2019. Vi spiser morgenmad i hotellets restaurant, hvor der er en dejlig buffet. Til frokost vælger vi fra særlig HIK menu i pool-baren, hvor vi spiser i to hold. Om aftenen spiser vi samlet i egen banketsal, hvor der serveres buffet.

TILMELDING sker via følgende link:

https://www.tilmeld.dk/HIKTENNIS2020/forsiden.html

Tilmelding senest 14. november kl. 12.00, men princippet er først til mølle, og der lukkes for tilmelding, hvis turen bliver udsolgt inden da.

Vil du herefter på venteliste, så send en mail til Nina Rye på nr@ninarye.dk

Husk at udfylde navnet på jeres eventuelle room-mate samt oplyse jeres medlemsnummer.

Depositum pr næse 3.553 kroner.Opkrævning af restbetalingen udsendes per e-mail og har en betalingsfrist på 6 uger før afrejse. Tilmelding er bindende.

Sørg for at oplyse jeres navn som i passet og undgå problemer ved check-in.

Har I ikke allerede rejseforsikring via jeres husstandsforsikring, er der mulighed for at tegne særskilt rejseforsikring, når I tilmelder jer – men ikke senere.

Med STOR sportslig hilsen HIK

Michael Tauson og Nina Rye