Forside, Generelt, Tennis

Ønsker du at være en del af et af Danmarks bedste trænerteams, så har du muligheden nu. Vi søger en tennistræner til en fuldtidsstilling i Hellerup Idræts Klub (HIK) Tennis med start 01.08.2020.

Kort om HIK Tennis

HIK er en af Danmarks største tennisklubber med cirka 2100 medlemmer fordelt på 1450 seniorer og 650 juniorer. Vi har 18 udendørsbaner fordelt på to anlæg samt 10 indendørsbaner.

HIK Tennis ligger på Hartmannsvej 37 i hjertet af Hellerup og er en fælles idrætsklub sammen med HIK Håndbold og HIK Fodbold.

For klubbens juniorer har vi gode træningstilbud til såvel bredden samt til spillere som træner på højeste nationale og internationale niveau.

Vi er i 2019 blevet tildelt Mogens Pagh-pokalen som den mest vindende juniorklub.

HIK har i alt cirka 400 aktive junior-tennisspillere fordelt med cirka 200 på tennisskolen (for spillere under 11 år) og cirka 200 spillere på juniortræning (for spillere fra 11-18 år) fordelt på klub- og turneringspillere.

I vores store seniorafdeling har vi stort fokus på det sociale fællesskab. Et af vores seniormotionstilbud – Never2Late (N2L) – er yderst populært og meget hurtigt voksende, og vores årlige træningstur til La Manga i Spanien bliver udsolgt på få timer.  Vores senioreliteafdeling er blandt de bedste i Danmark inden for både herre-, dame- og veteran-rækkerne, og HIK vandt i 2018 elitedivisionen for herrer.

Arbejdsopgaver og samarbejde

Vi søger en fuldtids-tennistræner, som skal være en del af vores meget kompetente trænerteam i HIK Tennis. Som ansat i HIK’s trænerteam vil du hovedsagelig blive tilknyttet enten tennisskolen, juniorklub-spillerne eller junior-turneringsgruppen afhængig af kvalifikation, men du vil også skulle udføre træning på tværs af grupperne, samt deltage i vores seniormotionstilbud.

Vi forventer at du:

  • har god energi og en positiv indstilling til teamwork
  • har en passende træneruddannelse og erfaring
  • har specifik erfaring indenfor teknisk træning
  • er god til at kommunikere
  • er visionær og evner at igangsætte og fastholde nye initiativer
  • er synlig i klubben
  • er med til at skabe et godt miljø for alle spillere i HIK
  • er med til at fastholde og forstærke HIK’s position som en af landets førende klubber.
  • er god til at samarbejde med de øvrige trænere i klubben

Du skal forvente at have op til 25 banetimer pr. uge.

 

Yderligere spørgsmål samt ansøgning sendes til:

Direktør for HIK Thomas Nielsen

e-mail: TN@hik.dk

www.hik.dk

Ansøgningsfrist: 12. juni 2020