Fodbold, Forside

Om små 5 timer bliver der fløjtet op til én af de største kampe for HIK i nyere tid. Randers FC kommer på besøg i 3. runde af DBU Pokalen. En kamp, der bliver vist live på TV3 Sport 1. 

Kontinuerligt tophold

Randers FC har de seneste år etableret sig i toppen af dansk fodbold. Kronjyderne er således endt blandt de syv bedste i Superligaen siden oprykningen i 2012. “Hestene” har da også lagt godt fra land i 16/17 sæsonen, hvor man i øjeblikket indtager en 5.plads.

Senest er det blevet til point mod både F.C.København og Brøndby, hvilket kun understreger holdets store kvalitet. Det er et fuldtidsprofessionelt setup, der kommer til Gentofte stadion i aften- og der er ingen tvivl om, at Randers FC indtager favoritrollen til at spille sig videre til forårets slutspil i DBU Pokalen.

En oplevelse

For mange af HIK’s spillere er aftenens kamp den hidtil største i deres karriere. Det handler derfor om at få styr på nerverne, når modstanderen er en tand skarpere og der er tv på. HIK er heldigvis i besiddelse af en lovende trup, med et højt topniveau. Forhåbentlig lægger de nerverne til side, og tillader sig selv at spille mere frit.

Fint efterårsvejr- masser af konkurrencer

I dagens anledning er alle træninger i HIK aflyst, så vi kan give drengene det bedste rygstød til at skabe pokalsensationen. Der vil være masser af konkurrencer på stadion og på de sociale medier, ligesom der er oppustelig fodboldbane og popcorn til at underholde de mindste. Alle HIK-medlemmer- og forældre har gratis entré i dagens anledning. Anmeld blot medlemsnummer ved ankomst.

Vejrudsigten melder om 11 grader og tørvejr, så der er ingen undskyldning for ikke at komme på Gentofte stadion og opleve den største kamp for HIK i mange år.

Find os på Facebook: HIK fodbold- 1. senior

Find os på Twitter og følg med i liveupdate fra kampen: HIK Fodbold

Følg os på Instagram: hik_fodbold

God kamp!