Fodbold, Forside

HIK skal lørdag en tur til Aalborg, hvor Vejgaard har hjemmebane i 4. runde af Kvalifikationsspillet i 2. Division.

To hold uden sejr i foråret
Vejgaard har i foråret hentet et enkelt point, efter 2-2 i første kamp, på deres hjemmebane, Soffy Road. De har tabt 1-0 i henholdsvis Fredensborg og senest på eget græs til Middelfart.

Vejgaard ligger næstsidst i tabellen og er derfor ivrige efter en sejr.

HIK ligger fire point over Vejgaard i tabellen, og skal derfor til Aalborg og sørge for at jyderne ikke haler ind på dem.

Den rigtige indstilling
HIK havde i sidste runde besøg af FC Sydvest, som sikrede sig sejren med en scoring i slutminutterne, hvor hjemmeholdet ellers spillede en god kamp, og havde flere store chancer for at bringe sig i front.

Træner Peter Feher fortæller også at han er fuldt tilfreds med hans holds indsats i træning og til kamp, og han har fuld tiltro til at truppen nok skal få skaffet de fornødne point.

Nu hvor både Ahmed Iljazovski, Carl Lange og Wilson Henningsen har været i kamp, hvordan syntes du så de tre unge er faldet til?

”Jeg syntes de har gjort det rigtig godt. Både Ahmed Iljazovski, Carl Lange og Wilson Henningsen har leveret gode indhop. De er kommet ind og vundet dueller, og giver den gas til træning, så jeg er fuldt tilfreds. Vi skal bare køre på, for ligesom deres, har resten af truppens indsats også været rigtig god.”

Hvad er dine tanker om FC Sydvest kampen?

”Det var lidt en mavepuster. Jeg syntes vi har overtaget og man står lidt og venter på vi får scoret, eller får kørt det ene point hjem, og så scorer de et mål til sidst. Vi har 3-4 100% chancer som vi skal score på inden, men sådan er fodbold. Jeg syntes vi bliver lullet lidt i søvn.”

Hvad skal der til for at få lukket kampene?

”Det vigtigste for mig er at vi fortsætter, og har den rigtige indstilling, så tror jeg på resultaterne kommer. Men vi skal være lidt skarpere i begge felter, og bare fordi vi er ovenpå spillemæssigt betyder det ikke vi vinder kampen. Vi skal holde fokus, og vi skal arbejde videre, for indstillingen er god til træning og kamp, så resultaterne tager lidt hånd om sig selv.”

Er truppen fit for fight?

”Vi har et par småskavanker. Vi må se om LåLå bliver klar, han er i spil, men vi har ikke fået helt klart svar endnu. Vi vil hellere have ham helt klar, end at han spiller på 50-60%.”

Hvad er dine forvetninger til kampen?

”Vi har stor respekt for alle modstandere, også Vejgaard. Vi tager hver opgave super seriøst. Vi glæder os til en heldagstur til Aalborg, og går minimum efter et point. Jeg syntes spillet bliver bedre og bedre, og holdet viser en god mentalitet til træning, så jeg tror på en god præstation.

Vi har stor respekt, vi tager hver opgave super seriøst. Det vigtigste er præstationen.”

Der er kampstart kl 15.00. Vejgaard er desværre én af de klubber, der ikke er med i streaming samarbejde mellem Divisionsforeningen og Mycujoo, hvorfor kampen ikke vil blive streamet i denne omgang.