Fodbold, Forside

I lørdags mødtes top og bund på Gentofte Stadion, IF Lyseng gav topholdet kamp til stregen og var i store dele af kampen ovenpå. HIK sejrede dog i sidste ende ovenpå et hattrick af Jonathan ’Lålå’ Nielsen.

SE ALLE MÅL OG HIGHLIGHTS FRA KAMPEN HER: HIK-IF Lyseng

Forskellen lod vente på sig

På trods af at de to mandskaber holder til i hver sin ende af tabellen, hvor HIK har haft et suverænt forår, har Lyseng ikke haft meget medvind, var kampbilledet ikke derefter. 1. halvleg bød aldrig på det helt seværdige spil fra nogen af parterne, hvilket gjorde at opgøret ikke kunne finde sin rytme. En manglende rytme der også gjorde at holdenes organisation i flere omgange så tvivlsom ud, hvilket de individuelle aktioner fra spillerene til tider også gjorde.

Netop sådan en aktion var da også det der gav gæsterne et føringsmål kort inden pausefløjet, idet HIK-forsvaret over to omgange ikke fik ekspederet bolden tilstrækkeligt ud af farezonen. Det var Lysengs Issa Kharoub hurtig til at udnytte og fik sendt bolden ind bag Jesper i HIK-målet, med et tørt hug.

Når enden er god…               

Som det er set flere gange tidligere på sæsonen har HIK-mandskabet nogle gange brug for en kold spand vand, for at vågne op til dåds. Dette var også tilfældet i dette opgør, da de kom ud til 2. halvleg med noget mere initiativ og vilje i deres spil.

På trods af det forbedrede spil, skulle vi stadig vente helt til det 71. minut før der var noget at juble over på Gentofte Stadion. Indskiftede Lukas Christoffersen sendes af sted i dybden, hvor han viser hurtige fødder og fin teknik, der gør at han kan servere bolden for fødderne af HIK-topscoreren Jonathan ’Lålå’ Nielsen, der kynisk hamrer udligningen ind. Blot 7 min. senere blev det til endnu en scoring fra ’Lålå’ idet han efter et hjørnespark opsnapper bolden på kanten af feltet og flugter den ind med et kontrolleret spark der fræser langs græstæppet.

Efter føringsmålet skulle kampen igen finde sin rytme, men afslutningen på kampen blev ikke kedelig af den grund, den bød nemlig både på et rødt kort til gæsterne, efter at en Lyseng-spiller lossede ud efter Ahmed, samtidig med at ’Lålå’ fik noteret sig for sin 3. scoring og dermed et hattrick, da han nærmeste trampede bolden i mål i dommerens sidste minutter, til slutstillingen 3-1. Allerede i den kommende weekend, har ‘Lålå’ muligheden for at score endnu flere mål, når Odder besøger Gentofte Stadion, søndag d. 13. maj kl. 13.00.

Igen gevinst på Østerbro

I sidste weekend tog 1. Senior sejren på Østerbro Stadion. I denne weekend var det så både U19 og U17 der begge tog turen til Østerbro for at møde B93, i denne omgang var det dog desværre B93 der kom bedst fra deres respektive kampe, da det blev til nederlag for både U19 og U17.