Fodbold, Forside

HIK siger farvel til klubbens cheftræner Peter Feher, der med det samme tiltræder i FC Helsingør. Peter Feher har været i HIK i næsten to år, og har valgt at forfølge ambitionen om at træne på et højere niveau i 1. Divisionsklubben i Nordsjælland. I sin tid i HIK har Peter Feher været med til at professionalisere og optimere arbejdet med førsteholdet og talentudviklingen i HIK.   

”Vi ønsker Peter alt muligt held og lykke. Han har flyttet HIK på mange områder, og vi kan med stolthed sige, at klubben i dag har et stærkt professionelt set up og en offensiv og attraktiv spillestil” siger Talentansvarlig Per Frimann.

”Det har Peter i allerhøjeste grad været med til at skabe”

HIK fortsætter i første omgang med den eksisterende trænerstab, der tæller Piotr Haren, Torben Storm og Christoffer Balle, der allerede på onsdag d. 12.9 kl. 19.00 står i spidsen for holdet, når der i Gentofte Sportspark bydes velkommen til pokalkamp mod Nykøbing FC.

”Vi har igennem årene arbejdet med en ret bred og kompetent trænerstab, netop for også at kunne tackle sådanne udfordringer. Vi har erfarne folk i staben og blandt spillerne, og vi har en trup, der er meget kompetent og professionel, så vi skal nok komme fint videre” slutter Per Frimann.