Fodbold, Forside

Efter landsholdspausen er vi igen klar til at se HIK i aktion på onsdag i Sydbank Pokalen, da vi på hjemmebane tager imod 1. Divisions klubben Nykøbing FC. Vi må desværre undvære at se HIK i aktion i denne weekend mod Avarta, da det har været uvist om hvem der skulle stille op til søndagens landskamp mod Wales, men på onsdag er drengene på banen igen!

OPTAKT:  Nykøbing FC har i seneste runde formået at slå Lyngby ud af pokalen efter forlænget spilletid, men i ligaen har de ikke fået den ønskede start de havde håbet på, efter det er blevet til 9 point i de første 8 i kampe i 1. division, så vi kan forvente et sulten og et top motiveret Nykøbing mandskab.

I HIK lejeren er landsholdsfeberen sunket, og vi har fået Rasmus Johansson tilbage fra landsholdstruppen, mandskabet er fuldt fokuseret på onsdagens opgave. HIK slog Holbæk ud af pokalen i seneste runde, men har ikke vundet de sidste 3 kampe i 2.division, og søger derfor at komme på sporet igen med en sejr over Nykøbing FC.

Der er lagt op til et spændende pokalbrag, og derfor har vi brug for jeres opbakning for at få sejren i hus! Kom og støt drengene onsdag kl 18:30 på Gentofte sportspark!