Fodbold, Forside

Ovenpå en spændende og velspillet pokalkamp mod Randers i midtugen, skal HIK tilbage til de kampe, der giver “smør på brødet”. Brønshøj kommer på besøg på Gentofte stadion lørdag kl 13. 

FØLG KAMPEN LIVE PÅ TWITTER HER: #hikbb

6-points kamp
Det er et særdeles vigtigt opgør, da både HIK og Brønshøj risikerer at skulle tage del i forårets nedrykningsspil, derfor kan der i populær tale, siges at være 6 point på spil, når pulje 1’s nummer 7 og 8 tørner sammen.

På trods af et nederlag i forrige runde til begge hold mod topholdene B93 og Avarta, kunne HIK tage en spillemæssigt positiv oplevelse med sig, ovenpå pokalfighten mod superligaklubben Randers FC. HIK vandt da også seneste opgør mod Brønshøj, da man fik vendt en mareridtsstart til en flot tilkæmpet 2-1 sejr på Tingbjerg Ground. Derfor er det bestemt berettiget at håbe på 3 point i lørdagens dyst.

HIK må undvære forsvars krumtappen, Martin Fisch (artikelfoto), der sidder ude med karantæne efter sit røde kort fra Østerbro stadion i sidste uge.

Aktiviteter til de yngste
Efter den store interesse og aktivitet med oppustelig fodboldbane og popcornmaskine i anledning af pokalkampen, gentages succesen på lørdag. Derfor vil der allerede fra kl. 12 være fodtennis turnering og konkurrencer på volden. Yderligere blændes der op for en spændende stafet i pausen, hvor der også er præmier til følge.

Husk at der er gratis entré for HIK-medlemmer under 18 år ved fremvisning af medlemskort. Hvis ikke du har hentet dit medlemskort endnu, kan du gøre det i kantinen i Maglegårdsskolen, eller i indgangen på Gentofte stadion.

Lange udebaneture for talenterne
Som altid har HIK-talenterne også kampe på programmet i weekenden. U19 har en lang tur foran sig, da turen går til Viborg, hvor drengene skal forsøge at udbygge deres ubesejrede stime, til 3 kampe. Kampen starter 13.45 på Viborg FF’s anlæg.

U17 har en mere overkommelig køretur foran sig, da de blot skal til Svendborg. Her skal de ride videre på deres bølge af flotte præstationer, hvor det i denne sæson endnu ikke er blevet til et nederlag i U17 Drenge Divisionen. Der er kampstart kl. 13.00.

HIK’s U14 Drenge er oversidder i denne weekend, mens U15 først spiller i midtugen, da man onsdag tørner sammen med en af puljens tophold, FC København.

Hele weekendens program, samt de øvrige kampe for ugens løb kan findes her: https://hik.dk/news-posts/kampprogram-uge-41/