Fodbold, Forside

HIK præsenterer ny cheftræner Peter Feher, som overtager trænergerningen i HIK.

Peter Feher har senest været 9 år i FC Nordsjælland, hvor han både har vundet guld med U19-holdet , været assistent for Kasper Hjulmand og First Team Coach for Olafur Kristjansson i Superligaen. Han er indehaver af den højeste træneruddannelse P-Licensen.

Den hidtidige Manager Christian Larsen er begejstret for muligheden for at tilknytte Peter Feher, som faktisk for mange år siden var Christians U19-træner i en periode:

”Det fortæller meget om hvor langt vi er nået i HIK, når vi kan tiltrække en af de dygtigste og mest talentfulde trænere. Vi ønsker at bygge næste lag på i vores talentudvikling og betydning i dansk fodbold og her er det et nødvendigt træk at fordele arbejdsopgaverne optimalt.

Vi har skrevet en 2årig kontrakt med Peter fra januar, men han vil allerede nu komme ind omkring holdet, så han får det bedst mulige indtryk af spillerne inden juleferien. Det betyder også helt konkret at jeg får frigjort mere tid til sportdirektør-rollen, hvor jeg har ansvaret for både 1. Holdet og HIKs talentudvikling.”

Peter kommer med værdifuld erfaring, men er samtidig også en upcoming træner. Vi har en stor tro på ham og vil arbejde på at give ham gode forudsætninger. Vi ønsker at udvikle spillere til højeste niveau, men også at vi på et tidspunkt bliver så stærke som klub at vi bliver en fast del af 1. Division.”, slutter Christian Larsen