Fodbold, Forside

HIK Fodbold har indgået samarbejde med rejsebureauet, Profil Rejser, som fremover er officiel partner på rejseaktiviteter i fodboldafdelingen.

Skræddersyede løsninger

Profil Rejser har mere end 30 års erfaring i branchen, og har de seneste år specialiseret sig i sportsrejser, som arrangør af træningslejre for bl.a. Superliga-klubber og landshold.

Fremover vil HIK Fodbold således drage nytte af de skræddersyede løsninger og den brede palet af muligheder, den erfarne rejsearrangør tilbyder.

International modstand til de ældste talenter

I Vinterferien flyver HIKs U17- og U19 Divisionshold til Tyrkiet på træningslejr. En træningslejr, der med hjælp fra Profil Rejser bliver med modstand fra bl.a. schweiziske FC Zürich, Antalyaspor og Zenit St. Petersborg. En uge, der ifølge talentsportschef, Philip Hansen, kommer til at flytte ved rammerne for talentafdelingen i HIK:

 ”Vi har i HIK en målsætning om at udvikle spillere, der kan begå sig på højeste niveau i landet- og hold der kan gøre sig gældende i Divisionerne. Med denne træningslejr får vi mulighed for at matche vores spillere på internationalt niveau, og forhåbentlig også opleve det output, at spillere og trænere rykker tættere sammen i bussen frem mod forårssæsonen”.

For mere information og reference kan henvendelse rettes til tk@hik.dk.