Fodbold, Forside

Årets HIK Påske Cup bliver skudt i gang på lørdag d. 8. april, og det bliver med flere deltagere end nogensinde.

Rekordstort antal hold
Turneringen har i år fået rekord mange tilmeldinger, med mere end 250 tilmeldte hold, og der vil i løbet af de tre dage komme mere end 2.000 spillere forbi anlægget på Bregnegårdsvej, hvilket er en fordobling af sidste års udgave af HIK Påskecup.

Der vil derfor være masser af fodbold på HIKs anlæg d. 8., 9. og 13. april, hvor stævnet løber af stablen.

Stor aktivitet ved siden af fodbolden
Udover en masse god fodbold vil der være mulighed for forskellige aktiviteter i løbet af dagen.

Der vil være opstillet hoppeborge, og i samarbejde med Quickplay vil der være forskellige fodboldgadgets, i form af skudfartmåler, soft reboundere mm.

Rays Corner på Bregnegårdsvej vil være åbent, og ydermere vil det være muligt at købe friske sandwich fra Gentofte Køkken & Catering.

Der vil være præmier til alle deltagende spillere, og traditionen tro er medaljerne byttet ud med påskeæg.

Fodbold fra morgenstunden
Både lørdag og søndag vil der være fuldt program fra kl 09.00 og frem til kl 17.00, hvor årgangene fra U5 til U10 vil være i kamp.

Torsdag d. 13. april bliver ligeledes en travl dag, hvor U10, U11 og U12 vil være i ilden. De første kampe starter kl 9.00 og turneringens sidste kampe bliver spillet kl 18.15.

Stævne arrangøren er spændt
Stævne arrangør Claus David Jørgensen glæder sig da også til et par travle, men forhåbentligt rigtig gode dage.

Med så mange deltagende hold hvad er dine forventninger så til stævnet?

”Kaos. Ej, jeg tror det bliver super fedt, og hvis vejret er med os, så har vi en ramme som vil være helt unik. Vi kommer til at spille på 10 baner lørdag og søndag, og så fire 8 mands baner torsdag, og dertil 3 mod 3. Det bliver den største turnering vi nogensinde har afholdt, og det glæder jeg mig utroligt meget til.”

Hvad glæder du dig mest til?

”Børnene. Det er sjovt når de får påskeæg i stedet for medaljer, de reagerer på en anden måde. Men selvfølgelig også spillet på banen og de ekstra ordinære detaljer. Det er det som får mit fodboldhjerte til at banke, og som stævne arrangør er man altid top presset i løbet af sådan en dag, men det er også de øjeblikke som man husker.”