Fodbold, Forside

HIK tog lørdag imod naboerne fra B93, da sæsonens sidste hjemmekamp var på programmet. På trods af at gæsterne bragte sig i front, sejrede hjemmeholdet nok engang i egen hule, da to scoringer fra Jonathan ‘Lålå’ Nielsen sikrede en ubesejret hjemmestatistik. 

SE ALLE MÅL OG HIGHLIGHTS FRA KAMPEN HER: HIK-B93

Tilsvarende kampbillede fra sidste weekend

Som det var tilfældet i sidste weekend, da HIK overvandt AB, dannede en stegende sol rammerne om divisionsopgøret. Forholdene fik derfor ligeledes en indflydelse på kampens udvikling, med dertilhørende vandpauser fra dommerens side.

Begge mandskaber lagde forsigtigt ud, hvor meget af spillet foregik på den miderste halvdel af banen, med nogle enkelte farlige aktioner på begge holds kanter. Efter den første halve time spillet, begyndte hjemmeholdet at nærme sig en scoring, idet Jonathan ‘Lålå’ Nielsen i flere ombæringer havde alle muligheder for at bygge på sin mål-total. Det var på trods af dette, gæsterne der i første omgang kunne sende bolden i nettet, efter et fint frispark som Esben ikke fik afværget.

Det lignede derfor at B93 kunne gå til pause med en føring, ‘Lålå’ ville det dog anderledes, da Gustav sendte ham afsted mod mål, hvorfor topscoreren køligt og kynisk kunne udligne til 1-1 i de døende sekunder af 1. halvleg.

‘Lålå’ kunne nok en gang knytte næverne i jubel!

Cruise control i 2. halvleg

HIK kom ud til kampens anden halvdel, som de afsluttede den første – i kontrol og med intentionen om at presse modstanderen tilbage på egen halvdel. Der skulle heller ikke gå længe før ‘Lålå’ nok en gang søgte målet. I første omgang stod han umarkeret efter et hjørnespark, hvilket gjorde at han uforstyrret kunne kanonere bolden mod mål. Afslutningen var dog lige på gæsternes målmand, som kunne afværge den til et ny hjørnespark. Kort efter forsøgte ‘Lålå’ sig igen, denne gang med en flad afslutning, målmanden var dog på plads igen med en fin redning.

3. forsøg skulle blive det målgivende forsøg for spydspidsen der får taget bolden med sig fra midten af banen og driver den frem mod mål. Et drive der ender i feltet, efter at han er gået udenom flere modstandere og derfor kan sparke bolden ind i netmaskerne til 2-1. Endnu to mål fra Jonathan ‘Lålå’ Nielsen, hvilket bringer hans total op på 20 sæsonscoringer. Dette gør ham til delt divisionstopscorer sammen med Hvidovres Nicolaj Agger, ‘Lålå’ kan derfor med en scoring i sidste runde mod Hillerød sætte sig alene på topscorertitlen, idet Hvidovre ikke skal i kamp mere i denne sæson.

B93 var dog i kampens afslutning tæt på at bringe balance i regnskabet, da en velspillende Daniel Barir presser højt på HIK’s bagkæde og får tilkæmpet sig frit løb mod mål. Esben er heldigvis vågen og får med en god redning ekspederet bolden ud af farezonen. Det blev derfor ikke til mere og kampen kunne ende 2-1 til HIK.

Næste og sidste kamp i sæsonen er i den kommende weekend, da man lørdag d. 16. juli slutter sæsonen af på Hillerød Stadion, kl. 14.00.

Målamok på ‘Maglen’

U19 og U17 tog begge imod Næsby, hjemme på maglegårdsanlægget. Her blev der scoret hele 16 mål fordelt på de to kampe, desværre ikke til hjemmeholdenes fordel idet det blev til 3-4 og 3-6 for henholdvis U19 og U17.