Fodbold, Forside

Lørdag er vi nået til sæsonens sidste hjemmekamp på Gentofte Stadion, modstanderen i denne anledning er naboerne B93, som tager den korte tur fra Østerbro. Det er to formstærke mandskaber, der mødes kl. 14.00 på Fort Gentofte, da gæsterne er ubesejrede i deres seneste 7 opgør, mens HIK’s suveræne hjemmebanestatistik forsat er intakt.     

Det perfekte forår i Gentofte

HIK var i store dele af foråret på vej til et perfekt forår, de snublede dog for nyligt på Tingbjerg Idrætspark. Holdet rejste sig dog hurtigt og kom tilbage på sporet og sikrede sig puljesejren med 3 runder igen, hvor man efterfølgende også sejrede over det hidtil eneste ubesejrede hold i forrige runde. En sejr der istedet holdte fast i hjemmeholdets fænomenale form på eget græs, hvor de nu er uden nederlag i godt 14 måneder.

Dagens modstander kommer dog til kampen ovenpå en mindst ligeså glimrende formkurve. Med en skidt start på foråret, hvor de flirtede med nedrykningspladserne, har de fundet melodien og har spillet sig helt op på 3. pladsen i puljen.

Da de to hold mødtes tidligere på sæsonen, sejrede HIK med 3-1 på Østerbro, efter en frisparksperle fra HIK-topscorer Jonathan ‘Lålå’ Nielsen samt en scoring hver mellem Rasmus Johansson og Wilson Henningsen, der kunne notere sig deres første HIK-mål.

En sæson værd at fejre

Selvom oprykningsspillet glippede i sidste øjeblik, tilbage i efteråret, har HIK opbygget et aldeles lovende momentum hen over foråret. Et momentum der kan håbes at bæres med i den nye sæson, hvor ambitionerne og optimismen er stor, grundet de flotte præstationer vi har været vidner til i foråret.

Sæsonens sidste hjemmekamp er derfor anledning til at give spillerne en tak og samtidig en boost til den kommende sæson. Alle HIK-medlemmere under 18 år vil derfor have fri adgang til kampen, mens de 100 første på stadion vil bydes på is, i sommervarmen.

Kampen vil som altid streames live fra HIK’s Mycujoo kanal fra kl. 14.00: HIK-B93.

Dobbeltopgør på ‘Maglen’

Udover opgøret på Gentofte Stadion, er U19 og U17 som altid også i spil. Begge mandskaber tager imod Næsby hjemme på Maglegårdsanlægget, U17 lægger ud kl. 13.00 mens U19 sparkes igang 15.30.

Der vil som altid være live updates fra begge kampen på HIK’s Facebook.