Fodbold, Forside

Silkeborg skal nok en gang forbi Gentofte Stadion, når årets nok hidtil mest omdiskuterede pokalkamp skal spilles på ny. Hvis opgøret blot har en brøkdel af samme underholdning som det første møde, kan det bestemt anbefales at lægge vejen forbi, tirsdag aften.

Tårnhøje forventninger

Med det seneste opgør i tankerne, er det tilladeligt at man som tilskuer har tårnhøje forventninger til tirsdagens omkamp, hvor HIK og Silkeborg skal mødes på ny. Inden den omdiskuterede straffesparksafvikling, var begge mandskaber blevet enige om at levere underholdning og drama fra øverste hylde. Med skiftende føringer, flotte mål der kom i form af både kollektiv klasse og individuel finesse, samt dramatiske sidste øjebliks udligninger, fik man i den grad noget at gå hjem på, som tilskuer.

Carl Lange var den helt store oplevelse i det første opgør. 

Efterspillet af det underholdende opgør blev dog i de efterfølgende uger i højere grad centreret omkring hvorvidt kampens afgørelse faldt på uretfærdig vis. Det førte senere til en masse mediebevågenhed omkring hvordan en evt. ny afgørelse skulle finde sted.

Den endelige beslutning fra Fodboldens Appelinstans foreskrev i sidste ende, at hele kampen skulle spilles om.

Masser af aktivitet på stadion

HIK stiller sig selvfølgelig heller ikke i vejen for at beværte en forhåbentlig ligeså underholdende kamp, med massere af opbakning og stemning på tribunerne. Der vil i timerne op til og i løbet af kampen derfor være rigelig med aktivitet på Gentofte Stadion.

Inden aftens pokalkamp vil HIKs børne- og ungdomsafdelingen varme banen op, da der vil forekomme en række showkampe i løbet af eftermiddagen.

Der var masser af opbakning til hjemmeholdet, senest. 

Ronaldo og Gentofte Køkken & Catering vil som altid stå klar bag grillen, hvor han flankeres af veteranerne der tager kyndig hånd om drikkevarerne i boden.

Der vil derfor være rigelig med grund til at komme på stadion og tage del i begivenhederne, når rammerne skal dannes for endnu en stor HIK-aften på Gentofte Stadion. Skulle man mod al forventning være forhindret i at sætte kurs mod stadion, er der heldigvis en løsning.

Kampen vil ligesom den første vises på TV3 Sport 1 med kampstart kl. 17.55. Der vil være fri adgang for HIK-medlemmer under 18 år, på stadion.