Fodbold, Forside

Det spidser til i 2. division, hvor HIK er tvunget til at hente tre point på Fyn, når turen i morgen går til bundproppen Næsby. Det er præmissen for at holde liv i håbet om oprykningsspil til foråret.

Fem hold – én sorteper 

HIK satte sig selv under pres efter sidste weekends målshow på Gentofte Stadion, hvor det blev til 4-4 mod Greve efter en hæsblæsende kamp, hvor HIK var bagud 1-4, men leverede et formidabelt comeback. Se eller gense mål og highlights her:

Fem hold i rækken har således muligheden for at tage del i forårets oprykningsspil, 6 point adskiller HIK på 5. pladsen og Marienlyst som puljens førerhold, med 3 runder tilbage og derfor 9 point og spille om. Første skalp skal tages lørdag kl. 15.00, når turen går til ALPI Arena, hvor Næsby byder op.

Spændingen er intakt, som vi nærmer os afslutningen. 

Endnu et målrigt opgør i vente?

HIK har efterhånden for vane at skabe god underholdning med et væld af mål scoret i deres kampe, både af dem selv og modstanderen. Sidst HIK og Næsby mødtes, var da heller ingen undtagelse, HIK var foran 3-1, som vi nærmede os den første time spillet. Rasmus Skovgaard var dog ikke færdig med at score, idet han allerede havde udlignet i kampens 1. halvleg. Med to hurtige scoringer og dermed et hattrick fra hans side, kunne han på ny bringe Næsby ind i kampen, ved først at reducere og kort efter med en udligning af HIK’s føring.

Kun en overtidsscoring af Smed kunne bryde dødvandet og bringer sejren i hus til HIK, til slutresultatet 4-3.

Hvor HIK’s formkurve, sæsonen igennem har været svingende, har den heldigvis været overvejende til den sejrende side, det er blevet til 5 sejre, to uafgjorte og 4 nederlag. For Næsby er historien dog lidt en anden, da de forsat har deres første sejr til gode. Som resultat af dette indtager de da også suverænt puljens sidsteplads med blot to point på kontoen. I deres seneste kampe er det dog smalle nederlag som har holdt dem fra point, hvorfor det bestemt ikke er et mandskab der giver sig uden kamp, hvilket HIK som bekendt også fik at føle i det indbyrdes opgør tidligere på sæsonen.

Kampen vil streames live fra Næsbys mycujoo-kanal her: NÆSBY-HIK

Der vil samtidig være live updates fra kampen på HIK’s Facebook og Twitter.

Efterårsferie for ungdommen

HIK’s talenthold skal ikke i kamp i weekenden, da holdene holder efterårsferie og derfor først skal i ilden igen, weekenden efter. I stedet har banerne på Maglegårdsanlægget været værter for årets sidste HIK Fodboldskole, hvor fokus har været på finter, koordination og lynhurtige fødder for årgangene 2006 til og med 2010.