Fodbold, Forside

Weekenden byder endnu en gang på divisions fodbold, når Odder IGF Fodbold besøger Gentofte Stadion, søndag kl. 13.00.

Kan gæsterne komme på sejrskurs igen?

Til trods for at Odder holder tæt trit med de øvrige tophold i puljen med deres 26 point og dermed en 4. plads, har holdet ikke smagt sejrens sødme i godt en måneds tid. Holdets seneste sejr skal nemlig findes tilbage i midten af april måned, hvor det sidenhen er blevet til to uafgjorte resultater mod Næsby og Brønshøj, samt et nederlag imellem dem og senest et mod B93. Netop denne sejr kom i hus, efter det omvendte opgør mod HIK, et opgør som HIK vandt hele 4-0 på kunstbanen i Odder, med to scoringer i hver af halvlegene.

Det vil derfor være et tændt mandskab der besøger Gentofte Stadion, da de både har muligheden for at revanchere deres nederlag, samtidig med at de ønsker at kunne sætte 3 point på kontoen igen.

Gentofte Fort holder stand

Som det er bleven skrevet så mange gange før, er det dog ikke et hjemmehold der giver ved døren, HIK-mandskabet besidder som bekendt en statistik som ubesejret på egen bane, i turneringsregi, siden april 2017. Oven i det har HIK stormet igennem forårets kvalifikationsspil og har sejret i samtlige af deres kampe, med undtagelse af to pointdelinger.

I seneste hjemmekamp, så det dog langt hen af vejen ud til at begge statistikker var i fare, da bundproppen fra IF Lyseng kæmpede bravt og holdte den føring de tog kort inden pausen, helt frem til det 70. minut. HIK-topscoreren Jonathan ’Lålå’ Nielsen ville dog anderledes, så han diskede såmænd op med et hattrick i løbet af kampens sidste 20 minutter, et hattrick der bragte ham op på 15 scoringer sammenlagt i efteråret og foråret, hvoraf 8 af dem er faldet i dette kalenderår.

Kampen kan som altid streames live fra HIKs kanal her: HIK-Odder.

Talenterne skal i ilden allerede lørdag

Selvom 1. senior en sjælden gang spiller hjemme på en søndag, skal både U19 og U17 allerede i kamp om lørdagen. Her er der nok en gang et dobbeltopgør på programmet, når AB besøger. U17 sparkes i gang kl. 13.00, mens U19 begynder 15.30. Begge hold skal forsøge at rejse sig ovenpå det nederlag de led i sidste weekend på Østerbro mod B93.

Der vil som altid være live updates fra begge kampen på HIK’s Facebook.