Fodbold, Forside

Matchbolden var klar: Ét point hos VSK Århus og en ny sæson i 2. Division ville være sikret. Det skete desværre ikke. Et nederlag på 0-2 betyder at nedrykningsspøgelset stadig huserer inden sidste runde mod FC Svendborg på lørdag.

Trumfen på hånden

HIK har dog fortsat skæbnen i egne hænder, og kun Holbæk kan nå at grave sig ud af nedrykningssumpen. Tilmed har HIK seks point og er bedre i det indbyrdes regnskab inden sidste runde. Holbæk skal en tur til Vejgaard, mens HIK som nævnt får besøg af FC Svendborg.

Smed tilbage

HIK tog til Århus uden Martin Andersen, der blev gift i lørdags. Stort tillykke med det. Der blev derfor sæsondebut fra start til Lorent Callaku, mens Jesper Riisgaard Christensen startede i målet.

Desuden blev det til et glædeligt gensyn med Andreas Smed (artikelfoto), der rendte ind i en grim skade i starten af foråret. Den unge angriber fik de sidste 20 min.

HIK sad på opgøret og havde flere tilbud undervejs, men manglende koncentration blev nådesløst straffet på standardsituationer. På begge sider af pausen lykkedes det således for VSK Århus’s midterforsvarer Morten Andersen, at pande et mål i kassen og derfor endte det 2-0 til hjemmeholdet.

U17 holdte håbet i live

HIK har i U17 Divisionen kørt et parløb med Haderslev det meste af foråret. Duellen er intakt efter weekendens resultater, hvor HIK bankede Holbæk med 4-0, mens sønderjyderne tog sig af AB.

HIK møder i sidste runde B93 ved Svanemøllen, mens Haderslev skal en tur til Svendborg.

U19 løb tør for kræfter efter en tæt 1. Halvleg mod HB Køge. 0-3 endte det efter to mål i slutfasen.