Fodbold, Forside, Generelt

Tirsdag d. 26 februar havde HIK Fodbold fornøjelsen at afholde årets første sponsorevent hos Hellerup Klub Brasserie på Strandvejen. Ligesom sidste år var sponsorer og samarbejdspartnere inviteret til en aften med HIK og cheftræner Kristoffer Wichmann – samt den samlede 1 holds-trup – til en snak om den kommende sæson. 

Aftenen i de smukke lokaler på 1. sal hos Hellerup Klub Brasserie sluttede af med lodtrækningen blandt de 12 samarbejdspartnere, der har valgt at investere i reklamer på spillernes trøjer.

Managerspil 

De 12 firmaer indgår dermed i HIK’s managerspil, der kører i både forår og efterår. Efter hver turneringskamp registreres mål, assists, clean sheets, gule, røde kort, debut’er mm og pointene placeres i et regnskab blandt de 12 virksomheder.

Sidste år vandt Brøchner Hotels i foråret og Tim Price Coaching i efteråret. I denne sæson har vi sagt velkommen til fire nye deltagere: Hellerup Elektrikeren, Hotel SP34, Energi Danmark og Kcal Factory.

Tak til Hellerup Klub Brasserie for en fantastisk aften med udsøgt tapas og vine.

Resultatet fra lodtrækningen, hvor der blev trukket fra en gruppe af ældre, erfarne spillere og en gruppe af yngre spillere:

Fotos: David Almegaard.