Fodbold, Forside, Generelt

HIK ligger på 9. pladsen og kæmper med næb og klør for at komme i Oprykningsspillet. Men vurderet ud fra træningskampe og -indsats ser truppen solid ud før den første turneringskamp mod Frem i Gentofte Sportspark lørdag d. 9. Marts kl. 13.00.

Gode takter 

Lørdag spillede holdet den sidste træningskamp imod naboerne fra GVI, og det blev en fysisk duel, hvor HIK –  i holdets nye 3-4-3 formation – sad på det meste af spillet. HIK bragte sig i de intense første 30 minutter foran med scoringer af Mathias Mejer og Jonas Hebo. GVI var efterfølgende gode til at lukke af og HIK måtte slide for at komme til chancerne. Her havde Andreas Smed den største i 70 minut, hvor et smukt hovedstød ramte overliggeren – samt en stor mulighed til Jonas Hebo, hvor et skud fra tæt hold, sneg sig lige forbi denne ene opstander.

Kampen endte med en 2-1 sejr.

HIK’s trup

HIK har sagt farvel til en del spillere: Lukas Christoffersen (Hillerød), Emil Erbas (Helsingør), Ahmed Iljazovski (Brønshøj), Wilson Henningsen (Odsherred), Rasmus Johansson (Futsal) og Lukas Haren (Helsingør).

Men der er kommet nye til.

Hen over vinteren er Jeppe Brandrup – tidligere Lyngby – kommet til HIK, og han lader til med sin erfaring og kvaliteter at blive en stor styrkelse af forsvaret – akkurat ligesom svenske Sebastian Carlsén, der er flyttet til København pga sit arbejde.  Den svenske midtbanedynamo var som helt ung en del af den italienske storklub, Inter’s fodboldakademi og har siden spillet for blandt andre Örgryte.

På målmandsfronten er der kommet tilgang af den 20 årige, talentfulde målmand Lukas Jensen. Han har spillet i Helsingør, hvor han nåede at have en enkelt Superligakamp, så sammen med Esben Madsen og Jonathan Aronsø er HIK virkelig godt dækket af på målmandsposten.

Fra GVI har HIK fået den talentfulde og dygtige forsvarsspiller Lasse Madsen, der – akkurat som Victor Lorentzen – tidligere har spillet U19 og U17 liga-bold for FC Nordsjælland.

Flere unge spillere fra HIK’s egen ungdomsafdeling har vist sig frem, og det har ganske enkelt været en fornøjelse at følge dem hen over vinteren. Samlet set er der 26 spillere i truppen og blandt dem er der ni U21 spillere, og desuden har flere ”boblere” fra HIK’s  U19 hold vist meget fine takter. Det er positivt, at klubbens målrettede arbejde med talentudvikling og B licens ser ud til bære frugt netop nu.

På trænersiden er Bent Christensen blevet ansat som assistenttræner (sammen med Torben Storm), og han kommer med en gedigen portion erfaring fra jobs i blandt andet AGF (assistent for Morten Wieghorst), Lyngby og Odder.

HIK’s 1 senior er kort sagt på vej ind i et spændende og lovende forår.

Vi ses på stadion!

Truppen

Målmænd

 1. Esben Madsen – Hellerup Låse
 2. Jonathan Aronsø – Hotel SP34
 3. Lukas Jensen – Fredskilde Vin

Forsvar

 1. Daniel Thorup – Hellerup Elektrikeren
 2. Adam Riis – Hellerup Låse
 3. Viktor Lorentsen – Lego Wear
 4. Christian Møller – CIID
 5. Hocine Derrar – Lalucci Pizzeria
 6. Mathias Mejer – Fredskilde Vin
 7. Lasse Madsen – Energi Danmark
 8. Jonas Grønbech – Ronaldos
 9. Illias Hassan – Hellerup Elektrikeren

Midtbane

 1. Sebastian Calsen – Hotel SP34
 2. Jonas Hebo – Lalucci Pizzeria
 3. Berzan – Lalucci Pizzeria
 4. Aksel Uzan – Ronaldos
 5. Mathias Olsen – Ronaldos
 6. August V. Frandsen – CIID
 7. Isak Tånnander – JTB Tours
 8. Jeppe Brandrup – Energi Danmark
 9. Martin Andersen – Kcal Factory

Angreb

 1. Andreas Smed – JTB Tours
 2. Gustav Therkildsen – Lego Wear
 3. Yones Felfel – Kcal Factory
 4. Jagvir Singh Sidhu – Brøchner Hotels
 5. Jonathan Lålå Nielsen – Brøchner Hotels