Fodbold, Forside

HIK Fodbold afholdte lørdag, for første gang i flere år, fælles sommerafslutning. Det blev en god dag med lige dele fodbold, sjov og nye bekendtskaber på Maglen. Knapt 200 glade børn var med.

5-a-side på tværs

Bane 2 var hele eftermiddagen godt fyldt op, da deltagerne blev delt ind på 5-a-side hold og dystede på tværs af alder, køn og niveau. Forældrene blev sat ind som dommere og banebestyrere, og fik det impulsive stævne til at flyde glimrende.

Ved siden af banen var slush-ice, popcorn og hoppeborgen et stort hit blandt børnene, som i pauserne også kunne overvære HIK U17s storsejr over Holbæk.

DJen tabte til fodbolden

Efter et par timer med fodbold blev der linet op til spisning i Maglegårdshallen. Gentofte Køkken & Catering leverede en lækker sommermenu, mens MENY Rotunden bidrog med bl.a. flotte præmier.

Vinderne af 5-a-side turneringen fik flotte pokaler til tonerne af Queens ikoniske ”We Are The Champions”. Resten af deltagerne måtte ”nøjes” med slikposer og GOAL blade.

Efter mad og præmieoverrækkelse forsøgte DJen at holde børnene på dansegulvet med tidens rytmer. Hverken musik, sodavand eller chips kunne dog holde drenge og piger fra at suse ud i det gode vejr for at spille endnu mere fodbold.


DJen tabte kampen mod fodboldbanen ganske betragteligt. 

Alt i alt var det en fantastisk HIK-dag, hvor børn, drenge, piger og talentspillere legede og hyggede sig på kryds og tværs.

En stor tak skal lyde til den store skare af frivillige, der hjalp med afvikling af 5-a-side, servering af mad og ikke mindst oprydning. I den forbindelse også en tak til personalet i Maglegårdshallen, der har været en stor hjælp i hele processen.

Desuden tak til MENY Rotunden og Gentofte Køkken & Catering og Darkmoon.dk, som gjorde det til meget mere end bare en dag i fodboldklubben.

Fotos: Familien Scheel.