Fodbold, Forside

Det bliver HIKs nuværende T+ Træner, Philip Hansen, der overtager rollen som talentchef fra Christian Larsen, der som bekendt tiltræder som chefscout i Brøndby IF 1. maj.

HIK’er fra barns ben

 29-årige Philip Hansen blev meldt ind i HIK som 6-årig og har- med undtagelse af en kortvarig afstikker til F.C.København for at prøve fodboldtalentet af- været i HIK lige siden. De seneste 6 år dog primært som træner. Philip har således været T+ Træner indtil nu, hvor han har haft ansvar for det sportslige og koordineringen af 1.holdene fra U11-U14.

Philip erhvervede sig sidste år UEFAs næsthøjeste trænerlicens, UEFA A.

Talentudviklings ansvarlig, Per Frimann, udtaler om ansættelsen af Philip Hansen:

”Det har været essentielt for os at få en kandidat ind, der brænder for talentudvikling, arbejder professionelt og i tråd med HIKs værdier. I Philip har vi været så heldige at finde den kandidat i egne rækker, hvilket både fortæller noget om Philips og HIKs udvikling de seneste år. Vi er fortrøstningsfulde for, at Philip formår at fortsætte det store arbejde, Christian Larsen har ydet i HIK de seneste 7,5 år”.

I rollen som Talentchef bliver Philip sportsligt ansvarlig for årgangene U11-U17, og kommer samtidigt til at være primus motor på HIKs Fodboldskoler.

I foråret bliver han desuden stand-in på U19, som han i samarbejde med Jonas Petersen, skal styre gennem U19 Divisionen.

Sportsligt udvalg

HIK Fodbolds bestyrelse har foruden ansættelsen af Philip Hansen, nedsat et sportsligt udvalg bestående af bestyrelsesmedlemmer, trænere og ledere. Udvalget skal, som minimum frem til sommer, fungere som afløser for en sportschef, der tilsigtes ansat fra 1. august 2017.

Udvalget har til formål at varetage de sportslige interesser for U19 og 1. senior.