Fodbold, Forside

Der var højspænding inden sidste runde af 2. division. HIK havde kun 3 point fra eller til i nedrykningsspillet i klemme, mens flere andre havde kniven for struben. Talenterne leverede endnu en formidabel weekend- og så blev det til en rækkesejr for U16 Mester. 

Mudderbad i Valby
Frems bane i Valby Idrætspark var hårdt medtaget af det kontinuerlige regnfald, og bestod mod kampens slutning mere af mudder end af græs.

HIK kom godt ud til opgøret og havde flere besnærende muligheder i kampens indledning. Efter 15 min. udmøntede det sig i et mål fra en lidt usædvanlig målscorer. Patrick Timo Jørgensen lagde en flad bold inde i feltet og ved forreste stolpe stod venstre back, Stelian Trasborg, som lagde bolden iskoldt ind bag Marco Brylov i Frem-målet.

BK Frem kom herefter frem til flere muligheder, særligt i højre side, hvor hjemmeholdets Pierre Larsen var i hopla. HIK’erne holdt alligevel stand helt til to min. inden pausen, hvor Rasmus Louie Larsen tog et løb ind i feltet fra venstre side og via. stolpen udlignede HIKs føring.

Den tidligere HIKer, Daniel Elly Pedersen, gjorde det onde mod sin gamle klub og bragte Frem foran i dommerens tillægstid af 1. halvleg, efter et stort koks i HIK-forsvaret.

Strukturen foldede sig ud
2. halvleg blev en noget rodet affære, som bar præg af banens tilstand, men også af den lidt specielle situation, hvor resultaterne fra Brønshøjs kamp i Hvidovre og B93s kamp i Fredensborg, var lige så afgørende for Frem som deres egen kamp.

Flere gange i løbet af halvlegen svingede Frem mellem at være i opryknings- og nedrykningsspil, men endte med at skulle indstille sig på, at det hedder nedrykningsspil sammen med HIK på den anden side af nytår.

Undervejs nåede Mark Sundstrup at udbygge hjemmeholdets føring, som også blev kampens resultat. BK Frem vandt 2016’s sidste opgør i 2. division pulje 1 med 3-1.

Kampfakta
BK Frem-HIK 3-1 (2-1), 2. division pulje 1, Valby Idrætspark.

15 min.: 0-1: Stelian Trasborg
43 min.: 1-1: Rasmus Louie Larsen
45 min.: 2-1: Daniel Elly Pedersen
72 min. 3-1: Mark Sundstrup

HIK-opstilling
Martin Jakobsen- Patrick Timo Jørgensen, Adam Riis (63. Thomas Ibsen), Martin Fisch, Andreas Ravn Nielsen (45. Lasse Lauge Pedersen)- Stelian Trasborg, Ahmed Iljazovski, Alexander Green, Mathias Olsen, Andreas Smed (73. Sebastian Lau Nielsen)- Gustav Therkildsen.

U17 alene i spidsen mod vintermesterskab
U17 og U19 spillede sidste runde af efterårssæsonen, inden de kan gå på en velfortjent vinterpause. Tilbage venter nu kun en dobbeltkamp på lørdag mod B93 på Maglen.

Lørdag var begge hold i aktion på udebane mod hhv. Holbæk og HB Køge. Det blev et par succesfulde visit. U17 spillede en chancefattig kamp, men viste klassen som tophold, da topscorer, Jakob Thorup scorede efter kun ét minut på banen i 2. halvleg. Med 1-0 sejren har U17 to point ned til B93 på 2. pladsen, og derfor venter altså en direkte duel om at gå på vinterpause på duksepladsen.

U19 kom bagud i 1. halvleg mod HB Køge, men fik alligevel kæmpet sig tilbage i 2. Carl Lange (artikelfoto), der flere gange i efterårssæsonen har scoret vigtige mål, bragte balance i regnskabet midtvejs i 2. halvleg. Med 1-1 resultatet er U19 kun to point fra 1. pladsen inden sidste spillerunde.

U14 benyttede lørdagen til at slå FCK i Øst 1. 1-0 vandt drengene på Peter Bangs Vej, og så var der plads til et vinderbillede med attitude:

u14-fck

Mod FB, også fra Frederiksberg, blev der spillet om puljesejren i U16 Mester. HIK snuppede på flotteste vis den, da det blev til en klar 4-0 sejr. Dermed kronede drengene et suverænt forår, hvor det blev til 8 sejre ud af 8 mulige og en målscore på 44-6.

De jævnaldrende piger høstede en brutal sejr på Amager, da Fremad Amager blev sendt på juleferie med en eftertrykkelig lussing på 21-0. Ikke ligefrem en spændende kamp, men der var alligevel plads til smil fra pigerne:

u16-fremad-amager

Du kan se resultater fra alle HIK’s hold fra den forgangne uge lige her: resultater-uge-44