Forside, Generelt, Tennis

Kære medlemmer af HIK tennis,

Som meddelt  på HIK’s hjemmeside og Facebook er HIK ligeledes blevet berørt af de nye retningslinjer for foreningslivet. Nederst vil I se den kommunikerede tekst.  Desværre betyder dette at samtlige indendørs idrætsaktiviteter herunder omklædning vil være lukket fra onsdag den 9. december 2020 til og med søndag den 3. januar 2021.

  • Cafe HIK og Restaurant HIK, vil ligeledes være lukket i perioden.

Til morgen har vi drøftet muligheden for at genåbne nogle af vores udendørsbaner. Det er besluttet at åbne alle tilgængelige udendørsbaner igen. Vi åbner derfor følgende baner igen fra onsdag morgen:

5-6-9-11-12-13-14-15.

  • Banerne vil blive åbnet for booking i systemet igen senere i dag. Det er dog vigtigt at man ikke spiller på banerne om der kommer frost da banerne bliver glatte og ikke kan tåle at blive spillet på.

RED PLUS-bane

HIK åbner nu sin første helårs-bane udendørs – en såkaldt Red Plus-bane. Det er bane 9, som er blevet omdannet til en helårs-bane, som består af et kunsttæppe med et fint lag grus ovenpå tæppet.

Der er dog vigtigt, at man som medlem er opmærksom på den specielle vedligeholdelse af banen, når man bruger den.

  • Inden man starter er det vigtigt at banen ikke er tør. En Red Plus-bane skal generelt vandes mere end en normal grusbane. Dog vil det ikke være aktuelt i samme grad i de kolde måneder.
  • Når man er færdig med sin time, skal banen fejes og ordnes linjer, som man plejer.
  • Red plus- banen bruger en anden slags grus, og man må derfor ALDRIG selv fylde grus på banen. Dette vil ødelægge tæppet og drænet i banen.
  •  Selvom det er en helårs bane, kan man desværre IKKE spille på den i frostvejr.

Vi er ligeledes i gang med at anlægge endnu en REDPLUS bane på bane 2. Arbejdet pågår og vi håber at kunne være færdige med banen i starten af næste år.

__________________________________________________________________

Nedenfor finder i her meddelelse onsdag, som er blevet publiceret:

Regeringen og Sundhedsstyrelsen har pr. onsdag den 9. december skærpet retningslinjerne for foreningslivet. Det har desværre en lang række konsekvenser for vores medlemmer i HIK.

Samtlige indendørs idrætsaktiviteter herunder omklædning vil være lukket fra onsdag den 9. december 2020 til og med søndag den 3. januar 2021. Cafe HIK og Restaurant HIK, vil ligeledes være lukket i perioden.

HIK håndbold har lukket ned indtil den 3. januar 2021.

HIK Fodbold træner videre for de mindste årgange udendørs efter nød program.

HIK Tennis lukker ned for indendørs Tennis indtil 3. januar. Der arbejdes på at åbne en række udendørsbaner fra på onsdag. Særskilt information tilgår medlemmerne af

Tennisafdelingen direkte i morgen når vi har et overblik over mulighederne.

Ligeledes er der forhandlinger i gang med myndighederne vedr. elitehold i vores 3 afdelinger. Disse underrettes direkte når eventuelle muligheder kendes.

Vi er i tæt dialog med myndigheder og de enkelte idrætsforbund om situationen. Eventuelle ændringer i reglerne vil blive kommunikeret ud så snart vi får kendskab til dem.

 

Med venlig hilsen,

Thomas Nielsen

Direktør HIK

Tlf. 53626847