Fodbold, Forside, Generelt

HIK Fodbold er ved dagens offentliggørelse af indrangeringen af drenge licensklubber for sæsonen 2020/2021 blevet tildelt 2,5 stjerne. Det betyder, at HIK Fodbold indtager en position som nummer 17 på listen over de bedste talentudviklingsmiljøer i landet. 

Næstbedst i København

HIK hopper fra en 20. plads sidste år, til en 17. plads i år. Dermed distanceres klubber som B93 og Hvidovre – og HIK kan nu kalde sig næstbedst til talentudvikling på drengesiden i København. Kun overgået af F.C.København.

En nyhed, som naturligt glæder Sportschef, Per Frimann, i en ellers svær tid:

“Vi står foran store udfordringer, som alle andre idrætsforeninger i denne tid. Men det her er en helt fantastisk nyhed for HIK’s medlemmer. Vi kan godt tillade os at være utrolig stolte over, hvor langt vi er nået i licenssystemet. At opnå en placering som nr. 17 i Danmark vil skabe stor motivation og gejst hos alle – ikke mindst hos Jackie Nissen og trænerne, der har leveret det store arbejde,” fortæller Per Frimann.

 

SE HELE DEN NYE LICENSRANGERING HER

Topscorer på hold- og spillerudvikling

Særligt de to parametre ‘hold- og spillerudvikling’ giver udslag på pointscoren, som danner grundlag for antallet af stjerner. Det er et resultat, som Head of Coaching, Jackie Nissen, er særligt stolt af – og han er ikke sen til at sende roserne videre:

“Vi er særligt stolte af, at være vurderet blandt de bedste i landet til spiller- og holdudvikling. Vi arbejder hårdt hver dag med ‘den blå tråd’, så vi kan sikre sjov og udviklende træning for alle spillere i HIK – helt fra de mindste til de voksne. Vores trænere fortjener et kæmpe skulderklap for at skabe et miljø, der gør det muligt,” fortæller Jackie Nissen.

Du kan læse om baggrunden for uddeling af ungdomslicens på drengesiden her.