Fodbold, Forside

Efter et par runder på fremmed græs er det atter tid til fodbold på Gentofte Stadion. Det er top mod bund der lørdag kl. 13.00 mødes, når IF Lyseng lægger vejen forbi.

Forårets diametrale modsætninger mødes

Det er to mandskaber der har oplevet vidt forskellige virkeligheder i første halvdel af forårets kvalifikationsspil. HIK har været ustoppelige og er forsat uden nederlag, samtidig med at det blot er blevet til to pointdelinger. Sådan en form har da også gjort at HIK har lagt sig solidt i spidsen af puljen, hvor de har hele 7 point ned til nærmeste forfølger, der ses i AB, som i seneste runde medvirkede i en af de to pointdelinger.

Dagens gæster må dog sande et aldeles andet facit ovenpå midtvejs markeringen, i seneste runde. Lyseng havde allerede inden kvalifikationsspillets start et utaknemmeligt udgangspunkt, et udgangspunkt de ikke har formået at forbedre voldsomt, idet de forsat har deres første sejr til gode i foråret. Denne formkurve har isoleret dem i bunden af tabellen med en pointtotal på blot 5 point.


Lørdagens to modstandere har været nat og dag i foråret. 

Første sejr eller første nederlag?

På trods af den kedelige statistik som gæsterne bringer med sig, er de bestemt ikke et mandskab som skal tages let på, de har sæsonen igennem været lige ved og næsten på den forløsende sejr, de har således også hentet to uafgjorte og et smalt nederlag i deres seneste tre opgør. Det vil derfor være et gæstende mandskab som vil gøre deres bedste for at drille puljens førerhold og potentielt levere overraskelsen.

HIK kommer dog som bekendt til opgøret med stor tro på egne evner, både på baggrund af deres glimrende præstationer i foråret, med ligeledes at det endnu en gang kan fremhæves at vi skal mere end et år tilbage, for at finde deres seneste turneringsnederlag på egen bane.

Kampen kan som altid streames live fra HIKs kanal her: HIK-IF Lyseng.

Lokalopgør for talenterne

Det er ikke kun 1. Senior der skal i spil i weekenden, både U19 og U17 tager begge en kort tur til Østerbro, hvor B93 venter. U17 starter lørdagens program kl. 11.00, mens U19 starter tæt op ad slutfløjet for 1. Senior, nemlig kl. 15.00.

Der vil som altid være live updates fra begge kampen på HIK’s Facebook.