Fodbold, Forside

Lørdag kl. 14.00 møder HIK puljens tophold, når turen går til Marienlystcenteret hvor Marienlyst tager imod. Sidst de to hold mødtes, lykkedes det HIK at bryde en suveræn sejrstime for fynboerne.

Brandvarme HIK

HIK har for alvor fundet formen, da de kommer til lørdagens opgør med 3 sejre i baghånden, samt 8 mål scoret og blot et enkelt indkasseret. Selvtillid og momentum bliver da også nødvendigt, når det er puljens tophold, Marienlyst der byder op til kamp.

Marienlyst indledte sæsonen som lyn og torden og høstede lutre sejrer, indtil netop HIK var modstanderen. Siden nederlaget til HIK har pointhøsten da også været mere beskeden, ikke desto mindre har fynboerne lagt sig i spidsen af puljen, da de ligeledes er ubesejrede i deres 3 seneste opgør. Marienlyst har dog ikke vundet i deres to seneste opgør i Marienlystcenteret, yderligere har HIK gode erfaringer herfra, da de sidst rejste herfra med en 1-5 sejr, i foråret 2016.


Lålå og Mathias Olsen var i hopla i seneste kamp, mod Kolding.  

Vigtige point at tage med

HIKs opadgående formkurve har gjort at de efterhånden har den luksus og de kan regne på hvilke modstandere der er endnu vigtigere at slå, således at man kan tage point med sig over i et eventuelt oprykningsspil i foråret.

Turneringsreglerne er som bekendt bygget op, så holdene tager de point de har samlet sammen, mod de øvrige hold fra puljen, der følger med i oprykningsspillet.

Idet Marienlyst umiddelbart ligner et af de hold som tager del i forårets oprykningsspil, kan der potentielt være 6 point for HIK at tage med sig.

Marienlyst derimod vil efter bedste evne holde fast i deres førerposition og dermed kandidatur til puljevinder og ligeledes, samle mulige point til oprykningsspillet i foråret.

Fuldt program på talentsiden

Både U19 og U17 skal som altid også i ilden henover weekenden, her gælder det henholdsvis en kort tur til Gladsaxe, hvor AB venter, mens U17 hjemme tager imod Holbæk i HIK.

Begge kampe vil der være liveupdates fra, på HIK Fodbolds Facebook-side: HIK Fodbold

U15 drengene skal søndag en tur nordpå da de skal møde FC Helsingør, mens U14 tager sydpå, nærmere bestemt Herfølge, hvor HB Køge er modstanderen. U13 kører en tand længere, mod syd, da deres program sender dem til Næstved, alle 3 kampe spilles søndag.

På pigesiden skal U18 pigerne følge op på sidste weekends flotte sejr over Hvidovre, når FA 2000, lørdag lægger vejen forbi ’Maglen’. U14 pigerne indtager ’Maglen’ om søndagen, når de tager imod Ølstykke FC.